Ford Galaxy 1.9pdtdi 2005, kevés kilométerrel. Miért csúsztam vele az árokba, a vizes úton csúszkálni kezdett, nem bírtam irányítani. Az eleje összetört, mi okozhatta a bajt?
Figyelt kérdés
120ezer km. Azaz kiváló állapot, és motorikusan tökéletes. 50-el mentem. Friss jogsim van, ezt nem értem.2023. okt. 27. 16:19
3/5 Szolovjov válasza:
Relatív gyorshajtás, felúszott a vízre. Ha rendőrt hívtál volna, akkor még meg is büntetett volna.
4/5 anonim válasza:
Ha 2006os lett volna, ha sok lett volna benne a km, ha rossz állapotban lett volna és 48al mentél volna, akkor biztosan nem csúszol árokba.
5/5 krwkco válasza:
"a vizes úton csúszkálni kezdett, nem bírtam irányítani."
Előfordul, hogy az autók egy nyomon felszárítják az aszfaltot. Ha az ember letér a vizes részre az egyik oldallal akkor az egyik kerék kipörög és az autó oldalra húz.
Furcsa érzés. Egyszer én is találkoztam ilyennel egy autópályán. Le is tértem egy pihenőbe, hogy látok-e, tapasztalok-e valami hibát. De semmi nem volt.
Viszont, ha az ember jobbra-balra, egyre jobban túlkompenzálja a kitörést, akkor leszaladhat az útról. Meg kell szokni, hogy amint az autó fordulni KEZD a kívánt egyenes irány felé, akkor azonnal középre kell venni a kormányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!