Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Keresek olyan helyet Siófoktól...

Turetor kérdése:

Keresek olyan helyet Siófoktól maximum 40 km-re ahol lehet pörögni, csúszkálni, és senkit sem zavar?

Figyelt kérdés
Autó drift csúszkálás gyakorlás elhagyatott

2021. máj. 2. 22:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valóban keresel.
2021. máj. 2. 23:00
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

Azt csak te tudhatod mit keresel.

Meg persze a táltosok az ezotériában. 🤣

2021. máj. 3. 06:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Feltételezem, hogy igen.
2021. máj. 3. 08:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Fogós kérdés. Ebben a kérdésben azt kérdezed hogy keresel-e, ezt mi pontosan nem tudhatjuk hisz a kérdésből nem derül ki, de én arra szavazok hogy igen keresel. Hogy miért gondolom így? Nem mondhatom biztosra, de szerintem csak rosszul tetted fel a kérdést és valójában ez a kérdés is v.hogy így hangozna, csak nem sikerült fejben rendesen összedobnod:

"Tudnátok ajánlani olyan helyet Siófokon és annak 40 km-es vonzáskörzetében, ahol lehet autóval pörögni csúszkálni úgy hogy ez senkit sem zavar?"

Mondjuk akár elég lett volna ezt utánna írnod. "Tudtok ajánlani ilyen helyeket?"

2021. máj. 3. 09:17
 5/8 anonim ***** válasza:
2021. máj. 3. 09:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szerintem ez csak egy trükk, valójába, Polo-hoz keres mechanikus motortartó-bak csavarkopottság-mérőt.
2021. máj. 3. 09:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
*valójában
2021. máj. 3. 09:34
 8/8 anonim ***** válasza:
62%

1. Nem tudjuk hogy keresel-e ilyen helyet, de szerintem senkit nem zavar, ha igen.

2. Rossz helyre sikerült írni a kulcsszavakat (Még ha az összeset a megjegyzésbe írnád, azt érteném hogy el lehet nézni, de a felét? Ehhez komoly ész kell)

3. Menj ki egy versenypályára, ott legyél kemény. Egy terület, ha elhagyatott is, vagy közterület, vagy magánterület. Közterületen nem szabad "pörögni", magánterületre meg még bemenni sem. Múltkor is a hozzád hasonló huligánok sírtak a hírekben, hogy mennyire megbírságolták őket az illegális autós találkozójukon.

2021. máj. 3. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!