Opel Insignia 2012 2.0 biturbo, maximum félszereltség. Mennyire kényelmes hosszú utakon?
Azt néztem én is hogy nagyon vastag, robosztus kasztnija van.
A súlya is mutatja.
Eddig volt opelem, nem vált be kényelemre.. ezért is kérdem.
Jó az Insigniának az a generációja, a biturbo 2 literes dízellel volt nálunk a családban évekig.
Méretéhez képest a térérzet belül lehetne jobb, nekem ez volt a legnagyobb gondom vele, főleg hátul ülve egy fekete lyukban érezte magát, akinek az jutott.
Vezetni jó volt, bár ebben nagy szerepe volt az elég erős dízelnek, a futómű, a vezetési élmény ezen kívül nem túl izgató, de nem is várja ezt el senki az Insigniától, arra ott a Mazda 6, ami meg más téren tud kevesebbet.
Kényelmes, jó, nem kifejezetten megbízhatatlan, volt vele némi elektronikai problémánk 150e km után, ezen kívül semmi extra.
Én azt mondom, hogy nem egy rossz választás, de a térérzettel tényleg ismerkedj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!