Autó vásárlás elött állok. maximum 600ezer forint kp val mi az ami bevált ? (Bővebb kifejtésem lentebb!)
Sokat dolgoztam ezért az összegért és nem tudom megpótolni sem hiszen át kell irassam és számolni kell kisebb nagyobb váratlan kiadásokra is.
Szóval a megadott árból egy 23éves férfi milyen hozzá illő autót kaphat a mai magyar használtautó piacon ??
Bmw 316i compact
Esetleg ford mondeo mk3
Audi A4 b5 avant
És hansonlokra gondolok.
Válaszokat előre is köszönöm.
Csak bmw-t vagy audi-t vegyél.
Vagy egy nagyon jó biciklit tudsz ennyiért venni.
Örülj, ha ignácot találsz ennyiért, nem bmwt.
De tudod én nem beszélnélek le róla, azt csinálsz, amit akarsz.
18éves koromót vszetek.
Nincs szükségem sufni tuningos füstölös csippes kocsira! És ezért én kérek elnézést! Kissé rosszul fogalmaztam meg. Hogy érthetőbb lehessen valami egyszerű autót szeretnék ebben az árban. Ezt ugy kell érteni hogy ne suzuki swift legyen de ne is egy lepusztult opel omega.
Ezért gondoltam egy átlag a5es re vagy épp passat B5re s hasonlókra! A bmw compact azért jött ide mivel kicsi sportos egy 16-17es bmw felnivel még válalhatos is lenne.
"Ezt ugy kell érteni hogy ne suzuki swift legyen de ne is egy lepusztult opel omega."
Akkor még duplázd meg az anyagi kereted és talán, TALÁN kapsz valami egyebet, ami vállalható állapotban van.
Legyen egyszerű, de ne legyen Swift. Ez nekem kicsit ellentétes. Ha egyszerű és viszonylag gondtalan autót akarsz úgy, hogy beleférjen ebbe a max. 600ba (gondolom az átírás és biztosítás meg első szerviz is kijöjjön belőle azért írtad, hogy max.) akkor azok között nézelődj amit nem akarsz.
Jó autó amúgy az A4, haveromnak is van egy szép példánya, de az nagyon nem állt meg 600ezerbe.
A 316 kompót tényleg jól néz ki, csak javarészt megette őket a rozsda, az a motor elég erőtlen benne, hiába a sportos kinézet, ha egy szakadt Omega is jobb menettesítménnyel rendelkezik. Plusz sok BMW-s pont úgy röhögi ki ezt a típust mint a Suzukisokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!