Hogy szokás használtautót kipróbálni?
Az első autómat akartam megvenni (Opel Astra 1.7D) és ma ki is próbáltam a tulajjal. Akartam látni, hogy milyen erős és induláskor nagy gázzal indultam és későn váltottam. Erre a tulaj mellettem rámkiabált, hogy hideg a motor és tönkreteszem. Elég csúnyán beszélt velem, és azt mondta hogy álljak meg, majd elküldött.
Úgy gondolom, hogy ezzel jól jártam mert idejében kiderült, hogy biztos nincs rendben valami az autóval, ha emiatt tönkremegy. Szerintetek?
Hidegen nem tapossuk meg (de főleg nem pörgetjük ki), ez kb. az egyik legalapvetőbb és legismertebb szabály, ha hosszú időre tervez valaki az autóval és nem akarja pár év után betolni a bontóba. Nyilván illik megkérdezni, hogy nem bánja-e hogy odalépsz neki.
Valószínűleg én is ugyanígy elküldtelek volna a halál f.szára ha minden előzmény nélkül full hidegen kvázi száraz motorral megtaposod (főleg egy ilyen melós autót amiben alapvetően is annyi erő van, mint 3 összekötözött szúnyogban, vagyis kb. nincs mit "kipróbálni" rajta a motorerőt illetően).
Mielőtt azt kérdezed, hogy akkor miért nem melegítette be előtte: azért mert hidegindítással jön elő a motorproblémák zöme és ha valami gáz van a motorral, akkor pont hogy meleg motorral fog várni az eladó, ezt tudja is kb mindenki (nyilván értelemszerűen a hideg motor nem megoldható ha mondjuk ő is jön valahonnan az autóval).
Én még az autóból is ki löktelek volna, és utána vissza tolatok rád.
Mi a faszt képzelsz?
Hideg motort tiltásig pörgetsz?
Azt hiszed, hogy van egy friss jogsid, akkor már te vagy Ken Block?
Szájba is vertelek volna, megérdemelted volna azt is.
Alkalmatlan vagy bármilyen jármű birtoklására.
1.7D milyen erős? SEMENNYIRE sem erős. :D :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!