Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért húzhat jobbra a kormány,...

Miért húzhat jobbra a kormány, ha most volt futómű beállításon, és elvileg a lengőkar gömbfejeket is kicserélték? Előtte is jobbra húzott.

Figyelt kérdés
tegnap 21:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Guminyomás rendben? Fék nem fog azon az oldalon?
tegnap 21:08
 2/7 anonim válasza:
100%
Mert lapos a gumi. Nem kritizálni akarlak, de ha éveken át nem tudtad felfújni és még kérdést is írsz ki róla, nem biztos hogy kéne neked autó.
tegnap 21:36
 3/7 anonim válasza:
Ott írja most volt szerelőnél. Az azért annyit megcsinál hogy megforgatja a kereket. Egyedül a guminyomás az amiről nem feltételezés, hogy valaki hónapokon vagy éveken át mellőzi.
tegnap 21:44
 4/7 anonim válasza:
detto ugyanez, egy hete lett kész. új minden (lengőkarok gömbfejek lengéscsillapítók stabilizátorok toronycsapágyak) és mégis. levegőnyomás ok. az állomáson ahol voltam azt mondták kormányszög jeladót kell kalibráltatni. nem tudom milyen autód van de egy próbát megér, nekem még ez van hátra
tegnap 22:45
 5/7 A kérdező kommentje:
20 éves Fabia. Nincs jeladó.
tegnap 23:27
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 Lehet, hogy mégis van, mert elektrohidraulikus a kormányszervoja, legalábbis párom ilyen idős Fabiájának az. De ezen felül is, lehet nem az elejével van gond, hanem mondjuk a hátuljában vannak már oda a szilentek, és ferdén áll a hátsó futómű, vagy kapott egy pofont. A mérési lapot oda szokták adni, azon rajta van, ha valamelyik oldalban van eltérés, és mivel merev tengely, így azzal nem lehet mit kezdeni, max csere.
ma 06:04
 7/7 anonim ***** válasza:

A gumi is lehet, a mintája miatt.

Nézzd meg milyen a mintája, nem a kopást hanem azt hogy milyen.

Én is szoptam vele évekig amíg le nem kopott és kilett cserélve.

Addig pedig többször voltam szerelőnél, szervizben és mindent néztek , mentek vele és csak vakarták a fejüket.

Mert elméletben minden jó volt de balra húzott erősen.

ma 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!