Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Febi, vagy Fag lengőkar?

Febi, vagy Fag lengőkar?

Figyelt kérdés
dec. 29. 14:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Jó mindkettő, a kettő közül én inkább a Febi mellett állok, de nem nagyon van mögötte indok, csak egyszerű szimpátia. A FAG alapvetően egy csapágygyár, ettől függetlenül egyéb futómű alkatrészei is teljesen jók.
dec. 29. 14:43
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, csapágyban nagyon jók, bmw-nek gyári kerékcsapágyai is FAG-ok. Ezért gondoltam, ha csapágyat tud gyártani, akkor egy gömbfej nem hinném hogy kifog rajtuk.
dec. 29. 14:46
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
#2 Hát ebben az esetben valóban nem fog ki rajtuk, de azért ez nem így működik, hogy "ha ezt tudják, akkor azt is". Két teljesen különböző dologról beszélünk. Spec tervezési ismereteket, gépeket, stb. igényel. Gondolom te sem vagy mindenben jó, csak azért, mert valamiben jó vagy.
dec. 29. 14:51
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
FAG csapágynál nekem rá volt írva, hogy made in china, úgyhogy az is már megy a lejtőn. Ettől függetlenül egyikre sincs panasz.
dec. 29. 14:56
 5/10 anonim ***** válasza:
45%
#4 Felejtsük már el ezt a f*szságot. Egy gyárnak az elhelyezkedése a térképen nem befolyásolja a termék minőségét. Amikor hulladék kínai termékekről beszélünk, akkor az azt jelenti, hogy a kínaiak maguk gyártanak valamit, olcsón, szar minőségben. Ez közel sem ugyanazt jelenti, mint az, hogy egy nem kínai gyár odaköltözteti a gyártást. Attól a cég még ugyanaz. A tervezés ugyanaz, a gépek ugyanazok, a minőségellenőrzés ugyanaz... Mégis mitől lenne rosszabb, mint a Németországban gyártott alkatrészek? Valahogy Kína közgazdasági határán belül valami természetfeletti erők uralkodnak, amik tönkreteszik az ott elkészült termékeket, vagy mi?
dec. 29. 16:13
 6/10 anonim ***** válasza:
54%
#5 Jó, mondjuk az Iphone is made in china, úgyhogy elhiszem amit írsz. Azért szerintem a gyengébb előírások és bérek miatt nem annyira figyelnek oda a munkások szerintem, de ez csak feltételezés. De írtam is, hogy nem volt panasz rájuk. Nekem is benne van a fag made in china 2 éve és hibátlan, míg a szar pár hónapot bírt volna.
dec. 29. 17:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Jó bármelyik kérdező, csak ne bárdit, kamoka, vagy valami lengyel csodát vegyél.

Raktam már be olyan gömbfejet, ami bírt 2 hetet. (bárdi)

Szétvágtam flexxel, műanyag!!! perselyek voltak benne.

Inkább dupla áron.

dec. 29. 17:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

"gyengébb előírások és bérek miatt nem annyira figyelnek oda a munkások szerintem"

Az előírásokat ugyanaz a cég szabja meg és ugyanaz a cég felel a minőségbiztosításra is. A cég ugyanaz. A gyár fizikai lokációja ezt nem befolyásolja.

"De írtam is, hogy nem volt panasz rájuk. Nekem is benne van a fag made in china 2 éve és hibátlan"

Pont ezért nem értem, hogy miért írtad, amit. Mert sok olyan ember van az interneten, aki a nagy büdös semmire alapozva szid bármit, de ebben az esetben ha te magad tapasztaltad, hogy nem így van, akkor miért írtál ilyet?

dec. 29. 17:52
 9/10 anonim ***** válasza:
#8 Azért írtam ilyet, mert kínai dolgok rosszabbak lehetnek, mint a németek, ez segítség lehet a kérdezőnek, hogy döntsön, pl. fél a kínai gyártástól akkor a másikat veszi. Ha nem fél, akkor úgy dönt ahogy gondolja. Ez egy olyan oldal, ahol megosztjuk egymással az információkat és azok alapján tud dönteni a kérdező.
dec. 29. 17:58
 10/10 anonim ***** válasza:
#9 Rendelésnél úgysem fogja tudni, hogy hol gyártották. Nem nagyon szokás ezt feltüntetni a webshopokban.
dec. 29. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!