Megbüntethetnek,ha az első skoda jelre plüss rénszarvas orrot az autó két oldalára,meg plüss rénszarvasagancsot teszek ?
Figyelt kérdés
tegnap 19:16
4/14 anonim válasza:
"Ne légy dedós."
Miért ne legyen? Addig jó amíg valaki tud gyerek maradni. Én biztos nem tennék ki ilyent, de abszolút nem tartom dedósnak azt aki igen.
5/14 anonim válasza:
4.
Én viszont igen. Miért is kéne kitenni?
6/14 anonim válasza:
Miért, miben más, mint amikor a visszapillantóról lóg a rózsafüzér ami akár még a rendes kilátást is akadályozhatja?
7/14 anonim válasza:
6.
Az sem lóg nálam. Tehát miért kell ez a bohócagancs?
8/14 anonim válasza:
Mert van akinek tetszik, meg lehet, a gyereke imádná, meg ilyenek. Ennyi erővel beszólhatnál arra, ha valaki preferálja a piros autót. A kérdés az volt, megbüntetik-e érte, amíg nem tesz rá led-szalagot, nem. Nem értem, mi a bajod mások ízlésével, mindjárt az is b*zi lesz akinek pöttyös zoknija van gondolom.
9/14 anonim válasza:
Nekem elől a hűtőrácson van egy pici plüss maci.
10/14 anonim válasza:
8.
Az, hogy tetszik, nem zárja ki, hogy dedós legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!