Megbüntethetnek,ha az első skoda jelre plüss rénszarvas orrot az autó két oldalára,meg plüss rénszarvasagancsot teszek ?
Figyelt kérdés
dec. 19. 19:16
32/34 anonim válasza:
#31 Na és? Aki a saját anyanyelvén helyesen írni sem tud, annak a mondanivalója sem érdekel, tudniillik a nyelvhasználat és a gondolkodás szorosan összefügg. Tehát ha nem tudod magad kifejezni, olyan káosz van a fejedben, amit jobb nem megosztani másokkal.
33/34 anonim válasza:
A 32-es válaszra bejelöltem, hogy hasznos. Erre fel megjelent pirossal a 32 %. Már többször jártam így. Hogy is van ez a lepontozás-felpontozás?
34/34 anonim válasza:
Én sem tudom, de tuti befolyásolja az arányt a szavazó emberek hasznossági százaléka. Egyszerűbb nem foglalkozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!