Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szegeden lehet valahol piros...

Szegeden lehet valahol piros orrot és rénszarvas szarvat kapni, amit kocsira lehet rakni?

Figyelt kérdés
Azokra a tipikus kis plüss orra és kis barna szarvakra gondolok, amit az ablakra lehet valahogy csiptetni.

2020. nov. 30. 10:02
 1/5 anonim ***** válasza:
27%

Nem ajánlom, szerintem rendőrök is minimum levetetnék.

Leviszi a menetszél, messziről azt sem tudja a másik autós, mi az.

2020. nov. 30. 10:47
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm a válaszod! Elvileg a széllel nem kéne, hogy baja legyen, csak városban, rövid távon lenne használva (futárautó). Több helyen, ahol képeket kerestem, a szarvak a minimálisan lehúzott, majd visszahúzott ablakon keresztül voltak rögzítve, így ha nem száguldozik az ember szerintem nem hagyja el. Méretét tekintve meg nem nagyobb kb. 15-20 centinél, kb mint egy antenna így szerintem a többi autós menet közben lehet észre se venné. :)
2020. nov. 30. 11:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan minek ilyen infantilis dolgokat csinálni? Ráadasul ez már tök elcsépelt. Minden proli elsüti minden évben.
2020. nov. 30. 13:08
 4/5 A kérdező kommentje:
#3 Hát nem tudom, én őszintén még élőben nem is láttam ilyet, pedig nagyvárosban lakok, igaz nem Bp. Egy jó poénnak gondoltam így december 6.-ra például, pláne hogy nem is egy VW kombi családi autóra menne, hanem egy kis piros futárkocsira.
2020. nov. 30. 20:41
 5/5 anonim válasza:
Emagon van
2020. dec. 1. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!