Miért nem csökken az AdBlue hatótávolsága?
Egy hónapja vásárolt Skoda Superb 2.0 190le 2015 évjárat az alany.
8000 km hatótávolságot ír folyamatosan a müszerfal mióta megvásároltam és már lassan 4000km-t megtettem vele és nem változik. Kis betükkel írt utántölt. mennyiség növekedett max 5.25 literre de a hatótávolság nem változik. Ez normális?
Ha utána tudsz tölteni akkor nyilván fogy belőle, mondjuk erre magadtól is rájöhetnél.
HA nem fogyna egyáltalán akkor letiltana.
Kedves kettes (06:44).
Fogy-e vagy nem fogy egy szóval nem kérdeztem ilyet. A kérdés nyilvánvalóan arról szól hogy 8000km-es AdBlue hatótótávolságból kevés híján 4000km-t lejártam akkor miért nem csökkent legalább a felére...,de.
Épp minap csökkent 500km-t, szóval arra tippelek hogy megvásárlás előtt nemsokkal volt feltöltve, esetleg csőig töltve és a maximális hatótáv amit a tartály érzékelője képes érzékelni az pont 8000 kilométernyi AdBlue. Emiatt nem csökkenhetett egy ideig, amíg ki nem ürült a csőbe maradt érzékelhetetlen folyadék. Ezt csak feltételezem, majd ha fogja kérni már, hogy töltsek kiderül valóban 8 ezer kilométer-e, amit képes érzékelni hatótávnak.
Köszönöm a válaszokat :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!