Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem csökken az AdBlue...

Miért nem csökken az AdBlue hatótávolsága?

Figyelt kérdés

Egy hónapja vásárolt Skoda Superb 2.0 190le 2015 évjárat az alany.

8000 km hatótávolságot ír folyamatosan a müszerfal mióta megvásároltam és már lassan 4000km-t megtettem vele és nem változik. Kis betükkel írt utántölt. mennyiség növekedett max 5.25 literre de a hatótávolság nem változik. Ez normális?

nov. 29. 01:32
 1/5 A kérdező kommentje:
Holnap megpróbálok hozzátölteni, hogy akkor változna-e a hatótávolság, de van egy olyan érzésem hogy nem fog mivel ennyi megtett km után változnia kellett volna gondolom. Nem volt még SCR rendszeres autóm szóval ez új nekem.
nov. 29. 01:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha utána tudsz tölteni akkor nyilván fogy belőle, mondjuk erre magadtól is rájöhetnél.

HA nem fogyna egyáltalán akkor letiltana.

nov. 29. 06:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy elromlott a szintmérő szenzor.
nov. 29. 07:46
 4/5 anonim ***** válasza:
86%
Hű az baj, mert ha kifogy otthagy valahol, nem fog továbbmenni. Tölts rá kicsit.
nov. 29. 08:14
 5/5 A kérdező kommentje:

Kedves kettes (06:44).

Fogy-e vagy nem fogy egy szóval nem kérdeztem ilyet. A kérdés nyilvánvalóan arról szól hogy 8000km-es AdBlue hatótótávolságból kevés híján 4000km-t lejártam akkor miért nem csökkent legalább a felére...,de.

Épp minap csökkent 500km-t, szóval arra tippelek hogy megvásárlás előtt nemsokkal volt feltöltve, esetleg csőig töltve és a maximális hatótáv amit a tartály érzékelője képes érzékelni az pont 8000 kilométernyi AdBlue. Emiatt nem csökkenhetett egy ideig, amíg ki nem ürült a csőbe maradt érzékelhetetlen folyadék. Ezt csak feltételezem, majd ha fogja kérni már, hogy töltsek kiderül valóban 8 ezer kilométer-e, amit képes érzékelni hatótávnak.

Köszönöm a válaszokat :)

dec. 1. 02:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!