Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire nehéz megszokni...

Mennyire nehéz megszokni automata váltós autót?

Figyelt kérdés

5 éve vezetek manuálisat. 2 hét múlva úgy néz ki automata autót kell vezetnem minden nap.

El sem tudom képzelni milyen lehet, konkrétan természetellenes... Azok, akik manuális után váltottak automatára mennyi idő alatt szoktátok meg?

nov. 24. 13:03
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

20 évesen szereztem jogosítványt, 35 évesen vezettem először automatát.

15 éve vezetek balesetmentesen átlag 20 ezer km-t évente, tehát olyan 300.000 balesetmentes kilométernél tartok.

Automatában először ülve megesett pontosan kettő alkalommal, hogy reflexből a kuplung berúg / fékkel megáll mozdulattal a fékre tapostam.

Örülök neki, hogy hála nektek megtudtam:

béna vagyok

gyökér vagyok

retardált vagyok

balf_sz vagyok

nem tudom melyik a jobb és a bal lábam

ész nélkül tapsikolok

biciklire se üljek

maradjak otthon

gyalog is közveszélyes vagyok

gyenge képességű úrvezető vagyok

Remélem kellően kiéltétek magatokat megmondóemberek, vagy van még más is?

nov. 26. 10:35
 42/45 anonim ***** válasza:
0%
#41 Mi is örülünk, hogy átment az üzenet, és felfogtad az igazságot.
nov. 27. 09:47
 43/45 anonim ***** válasza:
0%
#40 Figyelj, ez olyan, hogy amikor a gyerek vezet, nekem az anyósülésen jár a lábam, hogy ha a helyében lennék, mennyivel hamarabb kezdtem volna a fékezést. De ettől függetlenül csak mert automata autóba ülök, nem rúgok rá a fékpedálra bal lábbal. Még ha reflexből rándul is a bal lábam, hogy kuplungolnék, nem találja meg a fékpedált. Lehet cifrázni, hogy mekkora, de nincs annyira balra, hogy megtaláld.
nov. 27. 09:48
 44/45 anonim ***** válasza:
48%
#42 Örülök, hogy segíthettem ilyen formában kiélni a merevedési problémáid miatti frusztrációt.
nov. 27. 10:25
 45/45 anonim ***** válasza:
#44 Mondjuk ha egy ilyen mindennapi dolgot merevedés zavarral asszociálsz (mert nő már nem is lehetnék, ugye?), akkor inkább neked berögződésed, hogy a vezetés a férfiasságoddal összeköthető dolog.
nov. 27. 19:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!