Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire nehéz megszokni az...

Mennyire nehéz megszokni az automata váltós kocsit?

Figyelt kérdés

Eddig mindig kézi váltós kocsim volt, és most automata váltós lesz.

Mennyire nehéz megszokni?

2024. jan. 3. 22:21
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon.. kb 30 másodperc.. bal lábad behúzod magad alá, és kész..
2024. jan. 3. 22:28
 2/26 anonim ***** válasza:
26%
Az oké egyes. De én a váltó részéhez nem tudok hozzászokni, gondolom a kérdezőnek is ezzel van gondja nem a 2 pedállal 3 helyett.
2024. jan. 3. 22:30
 3/26 anonim válasza:
100%

Konnyebb mint gondolnad.Pl lejton indulas vagy megallas,nem kell valltani, kevesbe farad a labad, vagy a gazt nyomod vagy a feket, mas dolgod nincs/

Elvezni fogod.

2024. jan. 3. 22:32
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Nem nehéz.
2024. jan. 3. 22:35
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Az első pár út alkalmával még lehet reflexből kuplungolsz a levegőben meg nyúlsz a váltó után, de hamar elmúlik.
2024. jan. 3. 22:51
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem talan 3 alkalom is kellett, hogy ne keressem tobbet a kuplungot. Kezi valtosbol hibridbe ultem at, na az aztan tenyleg a dodgem-elmeny. Hozza a tempomat meg savtarto, es feleannyira se faradok el autopalyan.
2024. jan. 3. 22:59
 7/26 anonim ***** válasza:
56%
Nekem nehéz. Nem azért, mert a kuplungot keresem, hanem azért, mert bal láb helyett jobb lábbal megy a lassú manőver kontrollja, illetve mivel csak nyomni kell a gázt, nekem egész más a sebességérzet, és simán megyek 50 helyett 60-nal, ha nem figyelek, manuálissal meg szimplán érzem, mikor értem el az utazósebességet, és nem gyorsítok tovább.
2024. jan. 3. 23:01
 8/26 anonim ***** válasza:
Nem nehez megszokni. En mar evek ota automatat vezetek. Hazautaztam par hetra es apam manualis autojat vezettem. Mikor visszajottem akkor egy kicsi furcsa volt ismet az automata, pl indulaskor kerestem a kuplungot a labammal.
2024. jan. 4. 01:35
 9/26 anonim ***** válasza:
85%
Ha egyszer beleulsz, 5 perc utan azt fogod kerdezni, hogy eddig miert vezettel manualist, ha ez ennyire jo. Nem kell egy vasrudat rangatni meg ugralni a kuplungon. Soha tobbe nem akarsz majd manualist.
2024. jan. 4. 06:59
 10/26 anonim ***** válasza:
60%
Könnyű megszokni, de azt hogy buta az összesnek az elektronikája, na azt nem lehet. Én 5 éve próbálom már, de amikor a szerencsétlen hulladék felvált egyet emelkedőn majd rögtön vissza mert rájött a nyomorékja, hogy nincs elég ereje neki abban a sebességben, akkor mindig idegbajos leszek és szídom az anyját. Több fajta automata váltós autót vezettem már és márkától függetlenül az összesnek ez a baja. A CVT egy más tészta, az is egy szar.
2024. jan. 4. 07:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!