Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire nehéz megszokni...

Mennyire nehéz megszokni automata váltós autót?

Figyelt kérdés

5 éve vezetek manuálisat. 2 hét múlva úgy néz ki automata autót kell vezetnem minden nap.

El sem tudom képzelni milyen lehet, konkrétan természetellenes... Azok, akik manuális után váltottak automatára mennyi idő alatt szoktátok meg?

nov. 24. 13:03
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
50%
Bocsánat, szóval ha én még nem tapostam bal lábbal fékbe, az azt jelenti, hogy nem is automata váltós az autó, amit vezettem?
nov. 24. 22:22
 22/45 anonim ***** válasza:
0%
Miért olyan nehéz elfogadni, hogy bár te gyökér vagy, mások tudják, melyik a jobb és bal lábuk, tudják, hogy éppen milyen járműben ülnek, és nem ész nélkül tapiskolnak mindenfele?
nov. 24. 22:23
 23/45 anonim ***** válasza:
71%

#23: Nem, azt jelenti hogy nem vezettél automatát annyit, hogy reális képed legyen a dologról.

Arról nem is beszélve, hogy még mindig csak te beszélsz a lábak összekeveréséről...

nov. 24. 22:54
 24/45 anonim ***** válasza:
0%

Csak én? Akkor a 2-es, 3-as, 6-os, 8-as, 10-es, 14-es, 17-es, 18-as választ a kismanó hányta ide?

Érdekes, 9-es is leírta, hogy soha nem satuzott automatával, őt nem lincseled meg.

nov. 24. 23:39
 25/45 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező:

előre van a karon a hátra és hátra az előre. Mert az úgy logikus. És álló helyzetben D-ben magától megy, gázadás nélkül. Mert az is úgy logikus. Emiatt nyomni kell a féket, had égjen a mögötted lévő retinája. És ha P-ből D-be teszed, akkor átmegy az R-en is ezért felvillan hátul a féklámpa, a frászt hozva a mögötted 1 méterrel állóra.

nov. 25. 08:03
 26/45 anonim ***** válasza:
#27 Akinek a féklámpa bántja a retináját, az maradjon otthon, de ott is lehúzott redőnnyel napszemüvegben.
nov. 25. 11:30
 27/45 anonim ***** válasza:
56%

#26: A felsorolt válaszokban sem beszél senki arról, hogy bal lábbal fékezne, ráadásul #10, 17 az én válaszom

Lehet nem is a váltóval van gondod, hanem a funkcionális analfabétizmussal?

nov. 25. 12:10
 28/45 anonim ***** válasza:
0%
Inkább neked. Ha valaki kuplungolás reflexéből adódóan véletlenül bal lábbal a fékre tapos, az nem bal lábbal fékez? Na ugye.
nov. 25. 13:31
 29/45 anonim ***** válasza:
0%
De amúgy köszönöm, hogy elmondtad, te írtad a két retardált 10-es és 17-es választ. Csak mert nagyobb a fékpedál, már egyből rá kell taposni, persze. :D :D Mondom, ilyen ember biciklire se üljön. Maradjon otthon. Képzelem, ilyen kavart aggyal még gyalog is közveszélyes vagy.
nov. 25. 13:32
 30/45 anonim ***** válasza:
Mi nem igaz abból, amit 26-ban írtam?
nov. 25. 14:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!