Nehéz égőket cserélni az autóban?
Figyelt kérdés
Megpróbáltam ,de nem jártam sikerrel és azt olvastam ,hogy esetenként le kell bontani az elejét vagy kivenni az aksit!Lenne könnyebb megoldás is?nov. 16. 20:32
11/18 anonim válasza:
Renaultoknál komplikált. Pl. Megane 2.
12/18 anonim válasza:
Golf IV-ben még simán ki lehet cserélni. Azon tanultam vezetni, gyakoroltuk az izzócserét is.
13/18 anonim válasza:
2. Feltétlen muszály a bunkóságod ide böfögni???
14/18 anonim válasza:
Nem is értem az ilyen kérdéseket, mert ha te nem tudod akkor neked nehéz.
De egy szerelőnek vagy aki ért hozzá annak nem nehéz.
Miért nem próbálod meg és vagy kitudod cserélni vagy nem.
15/18 anonim válasza:
Attól füg milyen autó. Van ameliykbe egyszerően hozá lehet férni, van emelyiknél bontani is kell hozzá elég sok mindent. A 19 éves autóm kezelési útmutatója pl. egy fényszóró izzó cseréhez is azt írja, vigyem szervizbe. Nem olyan nagy dolog egyébként, csak ki kell hozzá venni a komplett fényszórót. Ahhoz pedig hoyg ki tudd venni, le kell bontani a lökhárítót, mert alatta van rögzítva. Ez se egy nagy was ist... Ha tudod hoyg mit kell csinálni, kb. 10-15 perces művelet az egész bontással, összerakással. Youtubeon esetleg keress rá! Ha van róla videó, látod, hoyg megy, mit kell csinálni.
16/18 anonim válasza:
Nagyon változó. Hátul általában egyszerű. Elöl azonban van sok hülye gyártó, aki szinte további energiákat belefeccölve direkt úgy tervezi, hogy nehogy hozzáférj könnyen. Holott adná magát: felnyitod a tetőt, ott a lámpa hátulja.
17/18 anonim válasza:
11.
Csak először. Az igaz, hogy nőgyógyász vizsga kell, hogy a kerék felől a lyukon benyúlj oda, de ha már megvan, akkor kiakasztani azt nagyon egyszerű. A betétel már bonyolultabb, de gyakorlás után rutinmunka. Legalább nem kell lebontani semmit rajta.
18/18 anonim válasza:
"Csak először. Az igaz, hogy nőgyógyász vizsga kell, hogy a kerék felől a lyukon benyúlj oda, de ha már megvan,"
Cseréltem már úgy a tompított oldaliban. Az is sz.patós volt. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!