Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nehéz égőket cserélni az autóban?

Nehéz égőket cserélni az autóban?

Figyelt kérdés
Megpróbáltam ,de nem jártam sikerrel és azt olvastam ,hogy esetenként le kell bontani az elejét vagy kivenni az aksit!Lenne könnyebb megoldás is?

nov. 16. 20:32
1 2
 1/18 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
0%
Nem is tudom, mi lenne erre a kérdésre a megfelelő válasz, mindenesetre én úgy gondolom, hogy ezt a felelősségteljes és fontos feladatot szerintem egy autószerelőre kéne bíznod.
nov. 16. 20:35
 2/18 anonim ***** válasza:
44%
Van amelyik autóban nehéz, van amiben egy pöcköt kiakasztasz, csere, pöcök vissza. Pl. a franciák, olaszok szeretnek mindent megnehezíteni, vedd ki az egész fényszórót a lökhárító levételével egy égő csere miatt, agyrém. Milyen autóról van szó?
nov. 16. 20:37
 3/18 anonim ***** válasza:
Enyémnél bontani kell elejét teljesen
nov. 16. 20:39
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Még véletlenül se írd le, hogy milyen autóról van szó...
nov. 16. 20:44
 5/18 Telelő Teve ***** válasza:
0%

Az akksit mindenképp érdemes lekötni amíg elektromos munkát végzel az autón, de a legtöbb esetben megkeresed az izzó fedelét, lecsavarod és kicseréled:

https://www.youtube.com/watch?v=pEGOhl-BMcA

Tilos szabad kézzel megfogni az izzót, mindig legyen rajtad gumikesztyű, mert a bőrön található szennyeződések, zsírok, sók, olajok, izzadság az izzó felületére kerülve megrövidítik annak élettartamát.

nov. 16. 20:47
 6/18 anonim ***** válasza:
59%

Milyen autó?

A volvómban kinyitottam a motorháztetőt, a lámpa hátuljából kivettem a gumidugót, benyúltam, kicsavartam a régi izzót, be az újat, vissza a gumidugót és kész is volt.

A Peugeotunkban meg a fél telibebaxott autót le kellett bontani (ráadásul évente kiégett az a sz@r)

nov. 16. 20:52
 7/18 anonim ***** válasza:

Nehogy leírd milyen autó...

Én pl. olyanban is simán cseréltem, amit a többség lámpa kiszereléssel old meg. Pedig nincs eszeveszett kézügyességem, csak egy kis türelem kellett hozzá

nov. 16. 20:52
 8/18 mindentudó99 ***** válasza:

Á. Volt egy trabantom 3 perc volt

Tehát nem nehéz

nov. 16. 20:53
 9/18 anonim ***** válasza:

5:

Oké, de van olyan autó amit fel kell emelni, kivenni az első kereket és úgy tudsz izzót cserélni.

Aztán van olyan is mint nálam az öreg mercimnél elől-hátul 1 perc alatt kicserélem az összes égőt mert rohadt egyszerű.

nov. 16. 20:53
 10/18 A kérdező kommentje:
Bocsánat!Le akartam írni ,csak elfelejtettem!VW GOLF 4
nov. 16. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!