Nehéz égőket cserélni az autóban?
Az akksit mindenképp érdemes lekötni amíg elektromos munkát végzel az autón, de a legtöbb esetben megkeresed az izzó fedelét, lecsavarod és kicseréled:
https://www.youtube.com/watch?v=pEGOhl-BMcA
Tilos szabad kézzel megfogni az izzót, mindig legyen rajtad gumikesztyű, mert a bőrön található szennyeződések, zsírok, sók, olajok, izzadság az izzó felületére kerülve megrövidítik annak élettartamát.
Milyen autó?
A volvómban kinyitottam a motorháztetőt, a lámpa hátuljából kivettem a gumidugót, benyúltam, kicsavartam a régi izzót, be az újat, vissza a gumidugót és kész is volt.
A Peugeotunkban meg a fél telibebaxott autót le kellett bontani (ráadásul évente kiégett az a sz@r)
Nehogy leírd milyen autó...
Én pl. olyanban is simán cseréltem, amit a többség lámpa kiszereléssel old meg. Pedig nincs eszeveszett kézügyességem, csak egy kis türelem kellett hozzá
Á. Volt egy trabantom 3 perc volt
Tehát nem nehéz
5:
Oké, de van olyan autó amit fel kell emelni, kivenni az első kereket és úgy tudsz izzót cserélni.
Aztán van olyan is mint nálam az öreg mercimnél elől-hátul 1 perc alatt kicserélem az összes égőt mert rohadt egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!