Kormánymű, injektorok, bármelyik motorsallang, adagoló (ha olyan típus).
Minden más olyan alkatrész, amit jó eséllyel már előbb cserélni kell. Például: lengőkarok, gátlók, főtengely csapágyak, vezérlés, fékcsövek, AC pumpa stb.
2024. máj. 14. 22:50
2/18 anonim válasza:
2 millió egy 97-es Passátért. Ez se százas.
2024. máj. 14. 23:01
3/18 anonim válasza:
Tudod ki adna ezért 2 milliót...🤦♀️
2024. máj. 14. 23:04
4/18 A kérdező kommentje:
Tudom 3as. Hát nem én, mivel eddig is japán szívó benzinesem volt és ezután is az lesz. Úgy hogy nyugi. 😁 A kérdés elméleti. De kíváncsiságból szeretem nézni a hahut és elég sokszor elképedek az árakon én is. 🤑
2024. máj. 14. 23:13
5/18 anonim válasza:
Szinte minden ami még nem volt cserélve, komolyan. A futómű alkatrészek mind tuti cserés, motor alkatrészek nem biztos, ha jó olajjal volt használva és időben cserélve volt. De ezeken az utakon szinte minden cserés ennyi kmnél.
2024. máj. 15. 00:05
6/18 anonim válasza:
Hát érdekes, az 500.000km amúgy a nem karbantartott kocsikat érinti leginkább. Tatrt ott a technika, hogy ez nem gond, ha mindig rá van locsolva amit "kér" a kocsi. A lepusztított kocsik szoktak "szopó rolleré" változni sok kilóméterrel, mert minden gond egyszerre ütközik ki. Ez sem lehet rossz kocsi, látszik, hogy "nünükés" a tulaj, de kétmillió egy patika öreg passat sem ér. Kombi/csíra motorral/gázzal/sok kilóméterrel nem az a darab amit még egy mániákus is elrakna.
2024. máj. 15. 06:20
7/18 anonim válasza:
Exkluzív üléshuzat, de a márkanevet se tudja leírni a majom... Nyilván pont az elejét cserélte meg fényezte unalomból nem is mert rommátörte, de most megint fényezi és még lehetne sorolni
Persze, 2M-et egy 547k-t futott, 27 éves autóért...
Ennyi után bármi is előjöhet már.
2024. máj. 15. 07:23
8/18 Morzsi007 válasza:
Igen, akad pár érdekes hirdetés az oldalon, már én is belefutottam.
2024. máj. 15. 10:26
9/18 anonim válasza:
Sebességváltót, kuplungot is cserélni kell jó eséllyel.
2024. máj. 15. 10:45
10/18 anonim válasza:
FELEJTSD EL! Túl van árazva, millió kilométeres öreg autó!
Nem a suzuki párti öreg papi vagyok, de ezt tényleg hagyd tesó!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!