Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire éri meg 2024-ben...

Mennyire éri meg 2024-ben venni BEFEKTETÉSRE! egy AMG Mercit, amiben van egy (m156) 6.2-es V8 motor? Később többért lehet majd passzolni? Mi a véleményetek?:)

Figyelt kérdés

nov. 11. 09:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
42%
fú ne tudd meg
nov. 11. 09:15
 2/12 anonim ***** válasza:
95%

Semennyire....

Befektetésnek merciben: 115, 116, 123, 124, 126 és 201 ami jó.

Persze kiváló állapotban.

Az általad említett 63 AMG-k ára csak lefelé fog menni.

nov. 11. 09:50
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Befektetésként semennyire. Ahhoz hogy a későbbiekben jó pénzért el tudd adni, locsolni kell rá a milliókat hogy kitűnő állapotban maradjon. Viszont annyival többért nem fogod tudni eladni majd, esetleg a távoli jövőben OT korban sem.
nov. 11. 10:08
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem abban mi a befektetés. Ha nem használod, kivonatva tartod felbakolva egy raktárban, az állagmegóvására akkor is költesz. Állásban tud nagyon elöregedni egy autó. Ha használod, megint csak fizeted a költségeit.

Kristálygömböm nincs, de egy nagy köbcentis V8-nak az adója a jövőben várhatóan nem csökkenni fog. Pár évtized múlva hajtóanyagot hozzá valószínű patikában kell majd venni decire, amiből zabál. Ez valami fanatikus gyűjtőnek, kiállítási tárgynak érheti majd meg. De az sem pár. 5-10 év időtáv, hanem sok évtized múlva. Olyat meg vagy találsz majd, vagy nem. Olyan hatalmas kereslet nem lesz rá. Én ennél biztosabb és folyamatos megtérüléssel kecsegtető befektetést választanék.

nov. 11. 10:23
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Még kb. 20 év mire ebből érték lehet, szóval nem igazán, ha itt kell megkérdezni
nov. 11. 11:33
 6/12 A kérdező kommentje:

1-es!

Pontosan mire gondolsz? :))

nov. 11. 12:19
 7/12 A kérdező kommentje:

2-es!

Meg tudnád indokolni, hogy miért fog lemenni? Azokból a motorokból nem fognak többet gyártani, és a 6.2l így is ritka, szóval saját véleményem szerint nem megy le, hanem felfele. Nem?

nov. 11. 12:20
 8/12 A kérdező kommentje:

3-es, 4-es kommentelők!

Igen, azt hiszem abban igazatok van, hogy állásban sem feltétlenül jó, sőt, semennyire nem jó még száraz helyen tartani sem.

Viszont...(én) azt látom, hogy már sokkal drágábbak mint voltak, magyarul később nagyobb kereslet (lehet) rá.

nov. 11. 12:22
 9/12 A kérdező kommentje:

2-es még valami!

124-es E500 kéne mi? :)) Az már valami..

nov. 11. 12:22
 10/12 anonim ***** válasza:
87%

Nem rossz az 124 500E de akkor már inkább egy 201-es EVO II.

Most is 201-esem van, enyém már meg háromszorozta az árát :D:D

Azért fog lejjebb menni mert nem lesz rá kereslet... most sincs, nem is volt, nem is lesz.

Sokat eszik, drága a fenntartása már most is.

Csóró magyaroknak hol lesz erre pénze????

Illetve ugye ez már nem igazi merci csak valami műanyag utánzat.

Vezettem 63 AMG-t, megy mint a méreg de ennyi, semmi többet nem tud.

Vezetési élmény szerintem kb nulla... kanyarodni nem lehet vele.

Egy W126 560SEC ezerszer jobb vezetési élményt ad, nem is véletlen van rá kereslet és annyi az ára amennyi.

nov. 11. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!