Pannonia motorok mennyire megbízhatóak?
Sziasztok!
Legújabb agymenésem, hogy a közeljövőben szeretnék magamnak venni egy Pannonia motort.
Őszintén szólva teljesen új vagyok a témában, így nem értek hozzá, gyakorlatilag a formavilága az, ami megfogott benne, viszont több helyen olvasom, hogy egy borzalmasan rossz anyagminőségből készült, gyakorlatilag "összehányt" motor, így a megbízhatósága a béka feneke alatt van.
Kérdésem, hogy egyrészt ez mennyire igaz, másrészt konkrétan melyik típust a legérdemesebb megvenni, illetve ezek a típusbetegségek mennyire javíthatóak?
Nekem nem az OT és a szöggyári állapot a cél, hanem hogy legyen egy megbízható veterán motorom, amellyel ha el szeretnék menni valahova, akkor azt gond nélkül megtehetem anélkül, hogy gyomoridegem legyen.
Tehát összességében az érdekel, hogy ha tényleg megbízhatatlan a típus, akkor ezeket ki lehet-e küszöbölni akár 100%-osan típusidegen alkatrészekkel úgy, hogy a motor - nyilván a korához képest - megbízható legyen?
Egy jó Pannónia elég jó és megbizható.
De hogy most ezeket hogy és miből tákolták össze, azt nem lehet tudni.
Sose voltak azok jók.
Amikor új volt, akkor sem.
A Pannonia örök darab...amelyik szar,azt nem kímélte a gazdi.
a P20 nem biztos, hogy nyerő, de a P10, vagy a T5 inkább. Ez pont olyan, mint a 350-es IZS..szarozzák, de ha vigyáznak rá, akkor 40 évet is lehúz nagyjavítás nékül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!