Simson SR50 indul, megyek vele, majd ha leallitom es lehul akkor megszorul a dugattyu, miert lehet ez?
Lett dugogyuru cserelve, karbi pucolva, mindig amikor megcsinalja megnezem a hengert es semmi nem lesz vele.
Evjarat:1990
Futott kilometer: kb. 350.
1: 350 km-nél miért kellett gyűrűzni.
2.Ha melegen nem szorul a dugattyú akkor hidegen tuti hogy nem fog.
3:Karbinak semmi köze hozzá.
4: Ne nyúlj hozzá, keressél egy picit hozzáértőt és ha még totálkárosra nem tetted, gyorsan meg fogja oldani a problémát.
Gyuruzni azert gyuruztem mert a motor 350 futott kilometere 30 eve keletkezett, azota all.
Az lehet, hogy szerinted ha melegen nem szorul akkor hidegen sem, de hidd el, hogy tapasztalatbol beszelek.
"de hidd el, hogy tapasztalatbol beszelek."
De hidd el, én is. Keressél egy szerelőt.
Oke, koszi a valaszt.
Amint tudok keresek egyet.
2 . " Gyuruzni azert gyuruztem mert a motor 350 futott kilometere 30 eve keletkezett, azota all."
Gyűrűzni akkor kell amikor szükséges, nem időhöz kell mérni.
Kérdező! Szerintem mindenki hitetlenkedve áll a sztorid előtt, mert a hőtágulás miatt, a motorok melegen szoktak megragadni.
Gyűrűhézagot ellenőriztél összeszerelés előtt? Mert ha nem, és túl kicsit, akkor lehet megrágta a hengerfalat, és most ez miatt nem akar "csúszni a dugattyú benne. Rosszabb esetben az egyik elfordulásgátló csap kiesett, sajnos találkoztam ilyennel, és most a gyűrű egyik vége valamelyik henger nyílásba akadt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!