Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson SR50 indul, megyek...

Simson SR50 indul, megyek vele, majd ha leallitom es lehul akkor megszorul a dugattyu, miert lehet ez?

Figyelt kérdés

Lett dugogyuru cserelve, karbi pucolva, mindig amikor megcsinalja megnezem a hengert es semmi nem lesz vele.

Evjarat:1990

Futott kilometer: kb. 350.

nov. 9. 20:21
 1/6 anonim ***** válasza:

1: 350 km-nél miért kellett gyűrűzni.

2.Ha melegen nem szorul a dugattyú akkor hidegen tuti hogy nem fog.

3:Karbinak semmi köze hozzá.

4: Ne nyúlj hozzá, keressél egy picit hozzáértőt és ha még totálkárosra nem tetted, gyorsan meg fogja oldani a problémát.

nov. 9. 20:48
 2/6 A kérdező kommentje:

Gyuruzni azert gyuruztem mert a motor 350 futott kilometere 30 eve keletkezett, azota all.

Az lehet, hogy szerinted ha melegen nem szorul akkor hidegen sem, de hidd el, hogy tapasztalatbol beszelek.

nov. 9. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:

"de hidd el, hogy tapasztalatbol beszelek."

De hidd el, én is. Keressél egy szerelőt.

nov. 9. 21:03
 4/6 A kérdező kommentje:

Oke, koszi a valaszt.

Amint tudok keresek egyet.

nov. 9. 21:31
 5/6 anonim ***** válasza:

2 . " Gyuruzni azert gyuruztem mert a motor 350 futott kilometere 30 eve keletkezett, azota all."

Gyűrűzni akkor kell amikor szükséges, nem időhöz kell mérni.

nov. 10. 06:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Kérdező! Szerintem mindenki hitetlenkedve áll a sztorid előtt, mert a hőtágulás miatt, a motorok melegen szoktak megragadni.

Gyűrűhézagot ellenőriztél összeszerelés előtt? Mert ha nem, és túl kicsit, akkor lehet megrágta a hengerfalat, és most ez miatt nem akar "csúszni a dugattyú benne. Rosszabb esetben az egyik elfordulásgátló csap kiesett, sajnos találkoztam ilyennel, és most a gyűrű egyik vége valamelyik henger nyílásba akadt.

nov. 10. 07:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!