Kezdő autószerelő vagyok, és van egy 1.4es 16 szelepes motor, és annak a vezérlésbeállitásárol szeretnék kérdezni. Amikor az első henger szíváson van,abban az időben melyik henger van kipufogáson?
Figyelt kérdés
nov. 10. 20:33
1/8 anonim válasza:
Menjél dolgozni alkalmazottként egy műhelybe. Ott az "öregektől" sokat fogsz tanulni.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó tanácsot.
Hasznos válasszal is tudsz szolgálni esetleg? :D
nov. 10. 21:03
3/8 anonim válasza:
Pedig tényleg jó tanácsnak szántam, nem trollkodásnak.
5/8 A kérdező kommentje:
4Henger, 16szelep
nov. 10. 21:58
6/8 anonim válasza:
a 2-ik vagy a 3-ik, mivel a 4-ik azonosan mozog az elsővel, és ott épp a munka/robbanás folyamata van ,mikor az 1-es szíváson van.
A 2-es henger és a 3-as henger felfelé mozog, az 1ik sűrít a másik pedig kipufog. Hogy melyik az a vezérléstől, pontosabban a bütykös tengely(-ek) kialakításától fűgg.
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
ha az első hengert(rendszerint a bal szélső henger szemből nézve) jelre állítod(főtengely, vezérműtengelyen megadott jelre forgatva), akkor az ért véget a sűrítés ütemben, az van gyújtáson.
Akkor lesz a 4. henger(jobb szélső) "váltáson", annál ért véget a "kipufogás" ütem, és kezdődik a "szívás".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!