Egy autó szerelő hogy tud a legjobban keresni és így mennyit ?
Olyanokra gondolok, hogy pl:
Pesten vagy vidéken dolgozik
Hogy alkalmazott vagy vállalkozó
Meg ilyen dolgok
Értsd szó szerint a véleményemet.
Senkit sem alázok, de ha valaki csak azért akar beleugrani egy szakmába mert azzal tud a "legjobban keresni", akkor megette a fene.
Szerinted milyen szinten fog autót javítani az, aki tegnap még fogtechnikus volt vagy szobafestő?
Természetesen ez egy magánvélemény, nem fontos komolyan venni.
(igaz, "csak" 25 évet dolgoztam az autójavító iparban)
#6.
Lehet hogy pontatlanul fogalmaztam, de alapvetően a kérdés, nem az én érvelési technikám milyenségéről szól.
Abból indultam ki, hogy amikor egy foglalkozás kiválasztása, majd elsajátítása, csupán az anyagi hozadék miatt történik, akkor abba nincs köszönet. Valóban nem került kifejtésre, hogy mi van akkor, ha hiányzik pl. a technika iránti érdeklődés, vagy nem rendelkezik kellő a manuális készséggel a kérdező?
Akkor is ezt a szakmát választaná, csupán azért mert jobban tud keresni?
Hogy én is tisztázzam a dolgokat :
(Pl most én) pálya választás előtt állok és ha érdekelnek az autók. De én úgy gondolom hogy azért a pénz is fontos szempont. Nyilván nem a legfontosabb de az is . Szerintem ami nagyon fontos egy szakmába, hogy van valakinek ideje a munka mellet, élvezi-e amit csinál STB STB
Amugy én egy szóval sem mondtam hogy én azakarok lenni (az szeretnek lenni és ez csak egy példa ) ha pl valaki soknak találna egy javítást és pl rákérdezne
És a tapasztaodat szívesen elolvasnám/ meghallgatnám. Pl mire kell oda figyelni mire kell tanulni mit-hogy
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!