Átvert az autószerelő?
Elvittem az autómat autószerelőhöz teljes motor felújításra. Az alkatrészek 80%-át én adtam 7 hónappal ezelőtt. Július közepén már jeleztem neki, hogy szükségem lenne már az autóra. Hónapo óta a következő hét az ígéret. 2 héttel korábban jeleztem, hogy ennyi tegyék össze. Nem sikerült. Megbeszéltünk egy időpontot, hogy mikor mehetek érte, ezt ők adták meg. Mikor indultunk jelezték, hogy nem lesznek otthon, de kitolták és vontatható. Hűtők egymásra dobva a hátsó ülésen, féltengellyel és egyéb perifériákkal, első lökhárító mellette lámpákkal, kábelek lógtak ki a kocsiból amikre simán rámentem volna, ha elkezdem huzatni. Az még csak hagyján, hogy szétcsesztek kb mindent, máshoz nem tudom vinni, mert ki vállalja így, azt se tudni mi honnan jött ki, csavarok és mágnesszelep a tornyon, stb, de még össze is olajozták mindenhol belül, full retek.
Mit tehetek? Videót csináltam, nem vettem át, kértem, hogy tegyék össze eredeti állapotba, hogy tudjam máshoz vinni. Van ügyvéd aki ezzel foglalkozik? Független szakértő?
Szállítsd el a kocsit, és próbáld meg normális emberek segítségével összerakni. Ne keress ügyvédeket, ne perlekedj, mert csak duplán rábaxol.
Aki pedig így meggyalázott, annak majd 2-3 év múlva küldj egy szeretetcsomagot a műhelyébe - vagy a magánlakásába - természetesen Molotov elvtárs emlékezetét ápoló stílusban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!