Most úgy néz ki, hogy a nagy Európai Uniós elektromos autós átállás bukás lesz és mégis maradunk a dízelnél?
Az emberek többségének nem kell elektromos autó, eddig is csak azért vették, mert állami támogatást kaptak rá és szankciókkal próbálják ellehetetleníteni a régi autókat.
Az EU kényszeríti rá az embereket, nem maguktól akarják.
Lehet azon vitatkozni hogy az emberek mekkora része váltana elektromosra, illetve lehet elmélkedni azon is hogy az évek alatt mennyi embernek változna meg a mostani negatív véleménye ha minél több használótól hallanák az EV előnyeit (én pl majdnem 1 milliót spóroltam 1 év alatt), de szerintem felesleges mert magaddal sem értesz egyet.
A kérdésed az volt hogy úgy néz ki az EV-re való átállás bukás lesz. A #11-es hozzászólásod hogy az EU rákényszeríti az embereket az EV-kre. Ha rákényszeríti akkor az átállás nem kérdés.
Politika kategóriába írtam ki a kérdést, átrakták ide XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!