Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most úgy néz ki, hogy a nagy...

Most úgy néz ki, hogy a nagy Európai Uniós elektromos autós átállás bukás lesz és mégis maradunk a dízelnél?

Figyelt kérdés

nov. 9. 02:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Az emberek többségének nem kell elektromos autó, eddig is csak azért vették, mert állami támogatást kaptak rá és szankciókkal próbálják ellehetetleníteni a régi autókat.

Az EU kényszeríti rá az embereket, nem maguktól akarják.

nov. 9. 18:30
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel tessék átfáradni a politika kategóriába, a Brüsszelezésnek nem itt a helye.
nov. 9. 18:45
 13/15 Beviz Elek ***** válasza:

Lehet azon vitatkozni hogy az emberek mekkora része váltana elektromosra, illetve lehet elmélkedni azon is hogy az évek alatt mennyi embernek változna meg a mostani negatív véleménye ha minél több használótól hallanák az EV előnyeit (én pl majdnem 1 milliót spóroltam 1 év alatt), de szerintem felesleges mert magaddal sem értesz egyet.

A kérdésed az volt hogy úgy néz ki az EV-re való átállás bukás lesz. A #11-es hozzászólásod hogy az EU rákényszeríti az embereket az EV-kre. Ha rákényszeríti akkor az átállás nem kérdés.

nov. 9. 19:41
 14/15 A kérdező kommentje:

Politika kategóriába írtam ki a kérdést, átrakták ide XDD

nov. 9. 20:23
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Az idióták átadják a kínaiaknak a bizniszt, mivel azok kb csak az elektromos autókhoz értenek, de egyre jobban. Már megint lábonlőtte magát ez az inkompetens bagázs
nov. 28. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!