Téli gumi még megéri?
Mostanában már nem nagyon van hó. Ha van is hó azt általában 1-2 nap alatt eltakarítják. Tavaly is felrakattam, de sokszor volt 20 fok körül, ilyenkor meg gyorsabban kopik. Amúgy ha ítélet idő van nem megyek sehova. Nem autózok sokat, így állásában is 'elkopik' a gumi.
A 4 évszakos gumi szerintem egyszerűbb.
Nem csak a hó miatt kell téli gumi.
Hideg időben jobban tapad, a nyári meg semmennyire sem.
Ha baj van nem tudsz megállni.
Én téli gumival lefékezek előtted, te meg belém szállsz, mert nem megfelelő a gumid.
Vagy ne adj isten egy útra lelépő gyalogost gázolsz el.
Ezen nem érdemes spórolni, én nem tenném. Ha neked nincs pénzed rá, vagy sajnálod, akkor inkább add el a kocsid! És ezt nem bántásként mondom.
Kell egy alap intelligencia, hogy ezt elfogadd és megértsd.
Számtalan baleset van közlekedésre alkalmatlan gumik miatt. És ne mondd, hogy te jó sofőr vagy és figyelsz, mert az nem elég.
Akik nem néznek 4 évszakos teszteket azokat úgysem tudod meggyőzni.
Nyilván aki megteheti vegyen téli-nyárit de városban eljárkálni bőven jó egy 4 évszakos is.
Amúgy meg semmilyen gumi nem tudja kompenzálni ha valaki idiótán vezet.
Vredestein Quatrac például tök jó gumi
ma 15:42
pontosan. baxhatja a téli gumiját az, aki 2500-on forgatja a dízel motort meg rángatja a kormányt, mert vezetéstechnikából analfabéta. azon nem a gumi fog segíteni.
1-es: belém jöttek már téli gumival is, mert baxik távolságot tartani... nekem 4 évszakos van fent, sose toltam meg senkit ez miatt pedig napi 50 km-t megyek.
"Aki sokat megy télen is"
Nincs összefüggés.
Lefordítom nektek miket írtok, hátha így nektek is leesik:
"Kell télen télikabát, vagy elég a 4 évszakos dzseki?
- Áhh nagyon ritkán van már hó, nem kell télikabát.
- Aki csak Magyarországon gyalogol azoknak sose érte meg, hacsak nem valami hegyi faluba lakik.
- Csak ha sokat jársz ki télen, egyébként fölösleges."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!