Megéri a négyévszakos gumi?
Egy Octavia kombim van, most kellene rá nyári gumi, de elgondolkodtam a négyévszakoson. Pláne, mert kellene mégegy szett felni és TPMS szenzor is (mivel szenzoros az autó).
Autópályán évi max 4x járok oda-vissza 800 km (az országon belül), egyébként csak városban inkább.
Igen, én már nem fogok venni külön nyárit és télit. A mostani prémium négyévszakosok tudnak annyit, mint 10 évvel ezelőtti téli és nyári gumikkal.
Ha tudsz még várni, akkor augusztus-szeptember környékén jön hozzánk Michelin Crossclimate 2 gumija, ami kiemelkedő minőséget fog nyújtani.
Egy középkategóriás nyári és téli szettet hoz a négy évszakos prémium..
Mert valljuk be, azokon az autókon, amiket itt használnak a gyk lakói, nem prémium abroncs van.( Most jön mindenki hogy neki igenis az van, mert van zseton, ez mind kamu).
Igazából ha van M+S minősítése, nem kötnek bele Ausztriába sem, akkor pedig szerintem használható nyugodtan...
Minek kéne feltétlenül olyan gumi, amit Ausztriában is elfogadnak, ha nem jár arra, hanem saját bevallása szerint főleg városban használja, néha országon belül máshol. Ausztriában milyen magasak is a hegyek? Magyarország városai milyen magasan szoktak kb lenni? Ez olyan, hogy nincs szükséged ipari porszívóhoz, ha csak a 30 nm-es kis lakásodat akarod kitakarítani.
8#
Tudod azért mondtam, mert amit a németek elfogadnak télre, az teljesíti is azt, ami télen várható, hó, latyak.
De ha nem tudsz a kérdésre választ adni, hanem a válaszba belekötni lehet tovább lapozni nyugodtan.
Egyébként minden 4 évszakos M+S besorolást kapott.
Már adtam rá választ, lásd az 1. választ.
Pontosan értettem, mire gondoltál, de ott azért szigorúbbak etekintetben, mert sok a hegy, ahol lehet hó. A kérdező meg városban nem fog túl sok hóval, latyakkal találkozni, max néhány napig. Ha csak simán hideg van, esetleg picit nedves az út (nem lefagyott), arra teljesen jó egy 4 évszakos véleményem szerint.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!