Megéri új gumikat és felnit venni, vagy ez olyan pénztemető dolog, mint a szalonautó vásárlása?
Én gumiból mindig újat veszek. Egy használtnál nem tudhatom, hogy mit csinált vele az előző tulaj, hogyan tárolta stb.
Meg anyagilag sem érné meg, max. akkor ha csak 1-2 évre tervezel az autóval.
Azt honnan vetted hogy ha ezeket megveszed akkor az pénz temető?
Pénz temető lehet bármilyen használt valami amibe nem látsz bele előre.
Egy új autó vagy gumi azt tudjuk hogy kb mit tud.
Ez a használt gumi téma szerintem a lehető legnagyobb baromság. Veszel 30-40-50%-kal olcsóbban egy 4 éves gumit? Ebben neked mi a jó? Veszel egy 50%-os gumit fél áron? Hú mekkora biznisz :D. Ez akkor éri meg, ha egy alig használt gumit sikerül megszerezned félárpn. Amúgy meg semmi értelme.
Mert azt gondolom te sem hiszed, hogy egy 4 éves gumiba amit használtak, te majd még beleteszel 6-ot :D.
Felni az oké. Abból nem muszáj újat venni. Az nem kopó eszköz. Azt megveszed, aztán van. A jó állapotú használt semmivel nem kevesebb, mint egy ugyan olyan vadi új. Nem lesz kevesebb az évek során.
De gumi... Ne már. Ne ezen akarj spórolni. Ráadásul feltételezem, és most bocsáss meg a személyeskedésért...De gondolom nem valami 24 colos zsírúj AMG felniről beszélünk, ami gumival együtt 3 millió forint újonnan... Hanem gondolom ilyen 50-100 ezres tételről van szó.
Ne gumin akarj spórolni 4 évre vetítve 40 ezer forintot... Ha ez valóban ennyire számít neked, akkor van egy rossz hírem. Abszolút nem vagy olyan anyagi helyzetben, hogy kocsit tarts.
Felniből még csak csak lehet használtat venni. (Replikát csak újat). Elviszed egy gumishoz, ő felrakja centírgépre, megmondja milyen. De gumit én soha nem vennék használtan.
4- évente akinek nem fér bele egy garnitúra új, normális minőségű gumi, annak szimplán nincs pénze autóra és járjon busszal/biciklivel
"Ezek általában 3-4 éves gumik"
Pont ebben a korban kell cserelni oket!
Mas hasznalt kotonjat sem veszed meg, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!