Normális dolog így autót venni?
Nyílván ha nem olyan a műszaki állapota ami alkalmas a biztonságos forgalomra, akkor elég felelőtlen.
Bár nem értem hogyan jön ki jól anyagilag ebből. Magyarán mondva bagóért vesz valami sz@rt amire még van műszaki majd leadja a bontóba? Hát nekem ez valahogy sehogysem jön ki jól anyagilag, akárhogy is nézem.
"Másokra nézve miért lenne felelőtlen?"
Gondolom azért, mert az érvényes műszaki nem feltétlenül jelenti azt, hogy az autó valóban van olyan műszaki állapotban, hogy az biztonságosnak nevezhető, és karbantartásra nem költ, hisz a műszaki lejárta után megy a kukába a vas.
Miért is megy a kukába?
Talán azért mert esélytelen lenne a műszaki vizsgán.
Az sem kizárt, hogy át sem íratta az illető, de mindezekkel együtt engem sem foglalkoztat, hogy miért csinálja.
Ha alkalmanként kell az autó a közelben akkor nyilván élhető megoldás. Mert nem kell messzire menni a trélerrel érte.
Ha a műszaki állapota is megfelelő, akkor nem is veszélyeztet másokat. De ez az ami nem szokott így lenni. Én nem bírnám így csinálni
""Másokra nézve miért lenne felelőtlen?"
Gondolom azért, mert az érvényes műszaki nem feltétlenül jelenti azt, hogy az autó valóban van olyan műszaki állapotban, hogy az biztonságosnak nevezhető, és karbantartásra nem költ, hisz a műszaki lejárta után megy a kukába a vas.
Miért is megy a kukába?
Talán azért mert esélytelen lenne a műszaki vizsgán."
Még mindig nem értem, hogy ez mondjuk rád vagy rám nézve miért rossz. Ő egy roncsban ül, én meg egy viszonylag fiatal, teljesen ép autóban. Ha te is, akkor hol érdekel téged vagy engem, hogy az ő roncsa milyen állapotban van? Ránk nézve miért felelőtlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!