Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri új gumikat és felnit...

Megéri új gumikat és felnit venni, vagy ez olyan pénztemető dolog, mint a szalonautó vásárlása?

Figyelt kérdés
Általában 30-40-50%-kal olcsóbb egy használt gumi és felni, mintha újat vennék. Ezek általában 3-4 éves gumik, a felnikről meg én laikusként meg nem mondom, hogy volt-e javítva és ha igen, akkor az szakszerű volt-e. Emiatt elgondolkoztam, hogy lehet, hogy inkább újat vennék mindenből. Butaság, és inkább vegyek használtan és nézessem meg valakivel aki ért is hozzá, vagy alapvetően nem rossz dolog újat venni ezekből?

2020. szept. 4. 15:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Gumiból soha fel sem merült, hogy használtat vegyek. Oké, hogy fél áron megveszed, de fel annyi ideig/távolságra is tudod használni. Tehát semmit nem nyersz vele.

Felniből vettem már használtat. Ráadásul újonnan vett autómra találtam bemutató autóról leszedett karcmentes, hibátlan, gyári nyomásszenzorokkal szerelt alufelniket, az új árának a harmadáért. Senki meg nem mondja, hogy nem új. Nekem meg téli szettnek tökéletes. Szerintem ez így oké, felnin van értelme spórolni, de gumin nem sok.

2020. szept. 4. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!