20 éves autónál ha eszi az autó az olajat 1 liter/400km felróható a tulajnak, hogy nem mondta el?
Figyelt kérdés
Megvettem 1,5 millióért de ez így kellemetlen mert kb mehet 2 millió motor generálra.okt. 25. 20:01
11/13 anonim válasza:
Kérdezted? Meggyőződtél róla? Ez irdatlan nagy olajfogyasztás, a kipufógón is átszódnia kellett volna.
Hosszú, évekig elhúzódó pereskedésre számíthatsz. És ha nem tudod minden kétséget kizáróen bebizonyítani, hogy számdékosan hazudott neked erről, akkor még a perköltséget is a nyakadba varrják.
Ha neked, meg a büszkeséged miatt ez megéri, akkor hajrá! Tanulópénz.
12/13 anonim válasza:
Valószínüleg ezért lett eladva.Én is így szoktam,valami nagyobb hiba előjön a verdán,gyorsan eladom.Persze sosem szólok,mert senki nem venné meg.
13/13 anonim válasza:
Vak voltál, amikor megvetted? 400 kilométeren 1 liter olaj az kb. olyan, mintha 1:33-as keverékkel menne, durván kéken füstöl.
Amúgy nem a kor számít, hanem a karbantartás (hiánya).
Nekem a 21 éves kocsiban sosem kell rátölteni két olajcsere között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!