Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 20 éves autó, mindkét oldalt...

20 éves autó, mindkét oldalt lyukas küszöb lakatolása kb. mennyiből jönne ki? Nem kell tipp-topp-ra, csak hogy műszakin átmenjen. Köszönöm.

Figyelt kérdés
jún. 7. 09:28
 1/5 anonim ***** válasza:
53%

"Nem kell tipp-topp-ra, csak hogy műszakin átmenjen."

Ezek szerint nem tervezel hosszú távra?

jún. 7. 10:09
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
200-300k között
jún. 7. 10:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Napokban volt ugyanez a kérdés. Otthon fillérekből meg lehet csinálni műszakira.
jún. 7. 12:47
 4/5 anonim válasza:
Nekem is 300ezret mondtak és hat hónap várakozást. Itthon 35 ezerből megcsináltam. Anyag, alapozó, gitt, szorógitt, alváz védő, ügyvédő és színre kevert spray festék lakkal együtt. Igaz, három napig csináltam napi 5 órában. Nagyon koszos lettem és nagyon elfáradtam minden nap, de sokat spóroltam. Igazából nem is lett volna annyi pénzem, öt tagú család mellett egyszerűen nem lehet. Manapság négy hetet kell dolgozni két hétre elegendő fizetésért.
júl. 2. 20:04
 5/5 anonim ***** válasza:

"szorógitt"

Az már 20 éve is büntetés volt egy autónak

júl. 2. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!