Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autot ajanlotok egy 20...

Milyen autot ajanlotok egy 20 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ez lenne a második autom. Kb 2000ccm legyen es sedan vagy lépcsős hátú. 2008as legyen minimum és 700.000-800.000 ezer lenne rá a keret.

szept. 3. 22:04
1 2
 1/17 anonim válasza:
33%
Minek autó amúgy? Ha városban vagy tök nem jó dolog.
szept. 3. 22:20
 2/17 A kérdező kommentje:
Mindig is volt autom de szeretnek valtani nagyobbra, es amugy mindig jol jon ha van kocsi, csaladba van 5 autonk es mindig kell mindenkinek egy sose lehet tudni kozbe jon e valami, igy nem kell bonathoz/biszhoz igazodni foleg ha surgos
szept. 3. 22:42
 3/17 anonim válasza:
31%
Szerintem ez az autós kultúra egy nagyon ártalmas dolog. Tök sok erőforrás elmegy egy autóra. És aztán meg zajt okoz mindenhol, beszürkülnek a házak, a levegő egészségügyi gondokat okoz az embereknek, a közterületeket utakra, meg parkolókra használják. Az egész egy szomorú dolog. Olyasmi, minthogy régen mindenki dohányzott és rontották egymás életét közösen. Aztán meg ma hogy látjuk ezt. Akkor értettem meg, amikor kimentem hollandiába dolgozni és látom ott, hogy megy. Valahogy át kellene állni gondolkodásban nálunk is. bocs, hogy kéretlenül tolom ezt, amikor nem ezt kérdezted, de nem bírtam ki :D
szept. 3. 22:59
 4/17 A kérdező kommentje:
Nem baj de nekem munkam miatt muszaj auto, szoval remelem majd kapok olyan valaszt is🥹
szept. 3. 23:03
 5/17 anonim ***** válasza:
Mit dolgozol? És mi az első autód?
szept. 3. 23:12
 6/17 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem meg ha én lennék a kérdező, akkor nem érdekelne, hogy mások "szerintem" kezdetű válaszai mit tartanak károsnak. Igaz, ha én lennék a kérdező, tudnám használni az agyam, a guglit meg a kapcsolati hálómat, és ha kérdezném is bárhol, mit ajánlanak, nem ezen az oldalon tenném. Zsák a foltját. :D
szept. 3. 23:29
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Gyűjtsél még. Ilyen kritériumokkal ennyiért nincs értelmes autó.
szept. 4. 06:40
 8/17 anonim ***** válasza:

Mindenki olyan autót vegyen, ami tetszik és van rá pénze. Ilyen szempontból semmi értelme ezeknek a "milyen autot vegyek" kerdéseknek.

Jelen helyzetben viszont a 2000 ezer köbcentit azért átgondolnám, mert rohadt sok lesz rá a biztosítás.

szept. 4. 06:57
 9/17 anonim ***** válasza:

" igy nem kell bonathoz/biszhoz igazodni "

Bisz-basz , az lesz az a bonat.

szept. 4. 07:14
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

A 2000 ccm helyett értelmesen kellene meghatározni a teljsítményigényt, na meg, hogy milyen használatra lesz, dízel/benzin kell-e.

De így általánosan a szokásos Passat, Golf, Octavia, Fabia, Focus, Leon, Astra, Civic, Corolla stb szegmensben lehet turkálni nem romhalmazért.

(Mondjuk, ha ennyire pörög az élet, és ennyire létkérdés az autó, akkor a pénzügyeket érdemes lenne felülvizsgálni, hogy ne 5 romhalmazt kelljen fenntartani, csak, hogy legyen mindig mibe ülni)

szept. 4. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!