Mi értelme a 7,5 tonnás teherautó jogsinak?
Figyelt kérdés
Mindent vagy 3,5t furgonnal vagy kamionnal szállítanak.okt. 17. 20:11
2/11 anonim válasza:
Nem eppen, sok teritojarat megy ekkora autoval belfoldon. De nemzetkoziben is jarnak ilyen kocsik.
3/11 anonim válasza:
Azért teljesen nem értelmetlen a létezése.....
4/11 anonim válasza:
Kuld be Pestre/Becsbe a 40 tonnast lerakodni, szolj ha sikerult.
5/11 anonim válasza:
Tehát a C1 kategóriára gondolsz?
Vezethet 7,5 tonnás teherautót, kevesebb pénzből, óraszámból megvan, mint egy korlátlan C.
Ha nem akar nagyobbat vezetni, akkor jó ez.
Pl. valakinek van egy lovardája és lovakat akar szállítani. B kategóriával max. 2 lovat tudna szállítani. C1-gyel akár 6-ot is.
6/11 anonim válasza:
Pont annyi értelme van mint a B1-nek, és gondolom ahogy ezt, úgy a C1-et sem oktatják sehol.
7/11 anonim válasza:
C1-es tgk-val még nem láttam oktatni, de lehet, h van. Amúgy nem ritkák az ilyen autók, mert sok áruterítő, hűtős kocsi ebbe a kategóriába tartozik, ami nem mind1, mert mondjuk behajtási engedély tud belépni a 7,5-es zónákba is, és könnyebben is tudnak manőverezni, viszont több árut is szállítanak, mint egy 3,5-es dobozos.
8/11 anonim válasza:
#7 Én még Avia-van tanultam a C-t, de az is korlátlant adott,pedig alig 6 tonnás össztömegű autó.
9/11 anonim válasza:
Ázsiában divat a 7.5 tonnás jogsi..-aztán sikerül a versenyzőnek elhelyezkedni csak nagy kőszállító kamionos céghez, és csodálkozik, hogy itt-ott balesetet okoz.
10/11 A kérdező kommentje:
Győrben lakom, itt az egész városban van kb. 1 db 7,5 tonnás korlátozó tábla, a többi teherautóval behajtani tilos vagy 20 tonnás
okt. 18. 12:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!