Mit gondolsz az elektromos autókról ?
Szerinted melyik opció lesz az igaz ?
1. Ez lesz a jövő. Előbb utóbb kikopik a belsőégésű motor.
2. Ez párhuzamosan fog menni a hagyományos motorokkal
3. Előbb utóbb kipukkad a lufi és nem fog itt maradni velünk. Az olyan cégek mint a Tesla meg csődbe megy
2.
Én egyelőre drágának titulálom, még ha szaladozósnak jó is lenne nekem.
Pluszban kb. újonnan szabad megvenni, mert ha rossz az aksi akkor azt cserélni az gazdasági totálkár lényegében.
Szerintem a 2.
Az elektromos autó nem jó megoldás... csak épp nincs jelenleg jobb.
A klimavaltozas miatt szükségszerűen ki kell vezetni a benzines autókat, ez nem kérdés.
Az akkumulátoros elektromos jelenleg a legjobb tömegesen gyarthato alternatíva. A hidrogénes most még nem versenyképes árban, főleg zöld hidrogennel uzemeltetve.
Biodízel, biogáz vagy ammónia meghajtás szintén esetleg elterjed idővel, főleg mezőgazdasági országokban. Akár Magyarországon is.
#24 te is megeszed a propagandadumát. :D :D
Nem kell kivezetni a benzinest.. semmi baj vele, a fránya fogyasztói társadalmat kell kivezetni. a baj azzal van hogy félévente telefont kell újat venni, meg lapostv-t meg minden háztartási eszközt lecserélik a konzumidióták, meg 3 évente új kocsi kell. Nem az a baj hogy valaki benzinessel jár, hanem az a baj hogy egy autó nem működik 40 évig már, hanem 10 évesen megy a szemétre, és gyártják az újat, nem a használat a rohadt nagy környezeti terhelés, hanem az hogy szemétredobod, és újat gyártatsz. de te gondolom elhitted hogy ha 2 évente ilyen elemes szemetet veszel, akkor megmenekül a bolygó.
Ja és mindenekelőtt le kéne felezni az emberek mennyiségét a bolygón, mert a túlszaporodás azért okoz gondokat már egy ideje. Mindezek ellenére úgy ellik a kölyköket mintha fizetnének érte...hoppá, megálljunk! :)
"Hogy mennyi begyöpösödött idióta van még mindig... Persze, csak a hipszterek járnak elektromos autóval xd"
Szerencse, hogy te vagy az egyedüli észkombájn! 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!