Mi a véleményetek ezekről az elektromos “kombi” Porsche autókról mint a Taycan Turbo S Cross/Sport Turismo?
Mi a véleményetek összességében és mi a véleményetek külön a külsejéről?
83 millió forint a “legfapadosabb” verzió… Extrákkal bőven 100 milla felett van.
89 millióért már Ferrari Romát is lehet venni.
89 millióért már belvárosi lakást lehet venni.
89 millióért már házat lehet venni az agglomerációban.
89 millióból már repülőgépet vagy helikoptert lehet venni.
Én értem, hogy a kérdező mire kíváncsi. Én 911 (997.2) tulajként és 924-944-964-986 extulajként azt mondom, hogy nem én vagyok a célcsoportja. Kedvenc márkám a Porsche, de csak a sportkocsijaik. Mindig van is nekem egy, a hétköznapi autó mellett "játszósnak". A 911 a nagy kedvenc, az pl számomra sokkal nagyobb különleg, mint akármelyik jóval drágább vagy presztízsesebb sportautómárka.
A kérdésben szereplő típusokkal pedig anyagi szempontból nagyon jól gondolkodott a Porsche. Sokkal tömegigényszerűbbek, de a Porsche sajátos megoldásaival, technikai színvonalával.
Mint egy aranyfésű. Ugyebár ékszereket szokás készíteni aranyból, nem szimpla használati tárgyakat. Tehát Porsche minőségű és árú hétköznapiasan praktikus járművek. Persze klasszisokkal nagyobb teljesítménnyel és minőséggel. A Porsche kassza csilingel, van miből fejleszteni az általam is kultivált szegmenst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!