Mi a véleményetek a Polestar autókról?
Figyelt kérdés
2022. febr. 25. 14:23
1/7 Beviz Elek válasza:
Először nem tetszett, de minél többet látom az utakon annál kívánatosabb. Sajnos a tesztek alapján nem valami szuper autó, kár érte.
Ha sok elszórnivaló pénzem lenne hogy ne kelljen az ár/érték aránnyal foglalkoznom akkor a Model Y után egy UX300e-t vennék.
2/7 anonim válasza:
Vezettem a Polestar-t és szerintem Tesla után az most a legjobb elektromos autó. Egyetlen problémája hogy szűk. A Tesla Model 3 sokkal tágasabb belül.
3/7 anonim válasza:
Design-ban fantasztikus, egyedi és szerintem nagyon szép, technikailag meg sajnos csalódás.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Technikailag mi benne a csalódás?
Az 1-es hogy lehet ennyire drága amúgy (főleg ha nem kifejezetten jó)? 150,000 euró az nem semmi…
2022. febr. 25. 21:15
5/7 A kérdező kommentje:
Azért az durva, hogy pl. a CarWow a Polestar 1-re 10/4 pontot adott. Az összes új Volvora meg 10/9 vagy 10/8.
Ezt hogy?
2022. febr. 25. 21:51
6/7 anonim válasza:
Azt hittem a Polestar 2-ről beszélünk. Az csak 50 000 euro
7/7 A kérdező kommentje:
#6.
Akár arról is… Összességében a márkáról érdekelnek a vélemények.
2022. febr. 25. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!