Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondolsz az elektromos...

Mit gondolsz az elektromos autókról ?

Figyelt kérdés

Szerinted melyik opció lesz az igaz ?

1. Ez lesz a jövő. Előbb utóbb kikopik a belsőégésű motor.

2. Ez párhuzamosan fog menni a hagyományos motorokkal

3. Előbb utóbb kipukkad a lufi és nem fog itt maradni velünk. Az olyan cégek mint a Tesla meg csődbe megy

szept. 21. 10:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
Az elektromos autó a jelen, nem a jövő, a belsőégésű kotlák meg a múlt, bármennyire is fáj ez egyeseknek.
szept. 21. 14:03
 12/26 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem a kettes. Második városi autónak vagy ingázásra már most megéri, ha otthon tudja az ember tölteni.

Illetve a drágább szegmensbe már egész komoly hatótávokat tudnak. Idő kérdése, hogy ezek lejöjjenek az alacsonyabb kategóriákban.

Ami az árat illeti: már ma sincs nagyságrendi különbség egy ugyanolyan kategóriás új elektromos és belsőégésű között. Persze Magyarországon 16 éves az autók átlagéletkora, így a többségnek bármilyen új vagy újszerű autó luxus.

szept. 21. 17:56
 13/26 Alex Fly ***** válasza:
18%
Az elektromos autózás az átmenet a jelenlegi belsőégésű korszak és a jövő mobilitása között. Alapjában véve egy szükséges lépésnek tűnik -a jelenlegi fosszikis tüzelőanyagra alapuló közlekedési rendszer már nem tartható fenn huzamosabb ideig. De az autózás problémáit az sem fogja megoldani...
szept. 21. 19:11
 14/26 anonim ***** válasza:
25%

5# Toyota vezérigazgatója pár hónapja azt nyilatkozta nem lesz náluk elektromos autó, nem látnak benne jövőt. Ehhez képest ontják az elektromos autókat.

[link]

szept. 21. 19:24
 15/26 anonim ***** válasza:
18%
Ugyanazt, amit az összes ilyen kérdésnél leírtam kismilliószor az oldalon, elolvashatod az összes ilyen kérdést egy újabb felesleges kiírás helyett. Belátható időn belül 10-20 (-30) év, az elektromos a jövő, szépen lassan (hol gyorsabban), növekedni fog a részarányuk. Nyilván a belsőégésű motor nem fog teljesen eltűnni, de fokozatosan a visszaszorul (ha belegondolsz 100+ éve van robbanómotor, de még mindig létezik lovaskocsi is)
szept. 21. 20:51
 16/26 anonim ***** válasza:
29%
Valahol a kettes-hármas pont közt. szerencsére én még le tudom élni az életem anélkül hogy be kelljen ülnöm egy ilyen 43 kilós, női nadrágot viselő, affektálva beszélő szójaláttét iszogató kis nímandoknak gyártott elemes ratyimobilba.. uszkve 10 év múlva eladom az autóimat, veszek egy öreg, mocsok V8-at amivel majd bosszantóan rotyogok az utolsó napjaimig... :D :D
szept. 21. 21:28
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
#16: rég ki lesz már tiltva az összes belsőégésű kotla az utakról mire te összespórolod egy v8-ra prolipapa
szept. 21. 22:01
 18/26 anonim ***** válasza:
37%
Hát persze te kis belvárosi értelmiségi női nadrágos proli.. :D :D
szept. 21. 22:36
 19/26 anonim ***** válasza:
24%

"43 kilós, női nadrágot viselő, affektálva beszélő szójaláttét iszogató kis nímandoknak gyártott elemes ratyimobilba"

Ezen jót nevettem. :D És milyen igaz...

szept. 22. 11:15
 20/26 anonim ***** válasza:
szept. 22. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!