Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Felgyújtsam az autót?

Felgyújtsam az autót?

Figyelt kérdés
Van egy 1999- es Audi a4 1,9 tdi a tulajdonomban :). Ezen a nyáron egyszerre döglött meg rajta minden. Kezdődött a kormányművel, elfosta az olajat, jó a csere megvolt, utána futómű beállítás. Ezután elvittem klímáshoz mert persze az se ment, megcsinálták 1 hét nem telt el megint elment a hideg levegő, visszavittem javították, rá 2 hétre megint sz@r. Jó mondom rendben, ezután ciripelő hang kezdett el jönni előröl, jó vízpumpa, hosszbordás szíj, feszítő csere( 1 éves volt benne minden) kb jó is volt 1 hétig. Most megint elkezdte csinálni a ciripelést illetve ma reggel tolatáskor hallatszódott az a híres szervó hang :) Valaki segítsen könyörgöm mert benne van 300 ezerbe a kocsi és akármit megcsináltattam rajta az MIND SZ@R!

aug. 23. 06:30
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
75%

“benne van 300 ezerbe”

Pff… nem tudom mi a gondod… semmi komolyabb baja nem volt még. Ilyen fenttartani egy öreg autót.

aug. 23. 06:34
 2/25 A kérdező kommentje:
Hát csak az, hogy tavaly is illetve tavaly előtt is kifizettem már a vízpumpa, szabadonfutó és hosszbordás szíj kombót… mindig megadják magukat, pedig nem megyek sokat vele…
aug. 23. 06:36
 3/25 A kérdező kommentje:
Feszítő lemaradt*
aug. 23. 06:36
 4/25 A kérdező kommentje:
Illetve nem sajnálom rá a pénzt, ha nem 1 hétig jó benne a kicserélt alkatrész, de itt konkrétan ez történik.
aug. 23. 06:37
 5/25 anonim ***** válasza:
48%

A te autód...

Abba gondolj bele, hogy ha a 25 éves leprádat lecserélnéd egy ugyanilyen kategóriás, fele ilyen idősre, mondjuk 2-3 milláért, akkor mennyi lenne a sanszod, hogy ugyanennyit rá kellene költened.

aug. 23. 06:40
 6/25 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősöm 2002 Skoda Superbről váltott 2010-es a4 audira és tökéletes , semmit nem költött még rà. 2,2 millióba vette, de nagyon full extrásat. Valószínű azért nem költ rá mert sokkal fiatalabb. Sokáig én is azthittem, hogy az idősebb jobb mert kevesebbet kell rá költeni illetve olcsóbb hozzá az alkatrész, de ez nem igaz. A munkadíj ugyanannyi, illetve az alkatrész se sokkal olcsóbb mint egy újabbhoz, amint tehetem megszabadulok tőle és veszek én is egy 10 max 15 éveset,
aug. 23. 06:48
 7/25 anonim ***** válasza:
23%

Ilyen a német autó mind.

Egyik kolléégám mondta az autó piacon hogy: AZért mindenki német autót vesz.

Mondom neki, : AZért mert mást nem árúlnak, mindenki ettől akar megszabadulni.

aug. 23. 06:54
 8/25 anonim ***** válasza:
43%
A munkadíj általában fix óradíj szokott lenni. Tehát a pl.: 15.000 forint/óra az ennyi a 8 éves meg a 25 éves Audinak is
aug. 23. 06:56
 9/25 A kérdező kommentje:
Jogos… vw concernből van a legtöbb a hahun
aug. 23. 06:58
 10/25 A kérdező kommentje:

Igen, pont ezt mondom, hogy az új autó ezáltal sokkal kifizetődőbb.

aug. 23. 06:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!