Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ma lett meg a forgalmi vizsgám...

Ma lett meg a forgalmi vizsgám mehetek a kormányablakba intézni a jogosítványomat vagy várnom kell vele ?

Figyelt kérdés
ma 09:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Mehetsz.
ma 09:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha van elsősegély vizsgád és orvosi alkalmassági vizsgálaton is voltál már, akkor igen. Utóbbiról sokan megfelejtkeznek/nem tudják, hogy kell.
ma 09:49
 3/5 anonim ***** válasza:

#2 Nem tudom,hogy te hogyan vizsgáztál,de már a beiratkozáskor kérik az orvosi alkslmasságit, nehogy pofáraesés legyen ha a tanfolyam közben vagy a végén derül ki, hogy gond van.

Amúgy meg kérdező, szerintem várj 1-2 napot,mert nem biztos,hogy azonnal feltöltötte a vizsgád tényét az adatbázisba.

ma 10:37
 4/5 anonim ***** válasza:

#3 van az már lassan 15 éve, akkor még emlékeim szerint elég volt a végén.

"nehogy pofáraesés legyen ha a tanfolyam közben vagy a végén derül ki, hogy gond van."

Szépen hangzik, de gyakorlatban félszemű, fél lábú embernek kell lenni, hogy "extra szakorvosi vizsgálat kelljen" és még akkor is megadják az alkalmasságit B kategóriára.

ma 10:55
 5/5 anonim ***** válasza:

#4! 2 éve csináltam egy kategóriabővítést, és már a beiratkozáskor kérték az orvosit is, nekem mivel kategóriabővítés volt, így a jogsim másolatát ! De ugyanez volt mikor a B és C kategóriát csináltam.

Akinek van egy csepp esze, az sem hagyja a végére. ;)

Amúgy ha utánaolvasol, akkor vannak bizonyos szív és cukorbetegségek, amik kizárják az alkalmasságot, vagy olyan gyógyszert szednek, ami mellett nem vezethetnek.

ma 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!