Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Felgyújtsam az autót?

Felgyújtsam az autót?

Figyelt kérdés
Van egy 1999- es Audi a4 1,9 tdi a tulajdonomban :). Ezen a nyáron egyszerre döglött meg rajta minden. Kezdődött a kormányművel, elfosta az olajat, jó a csere megvolt, utána futómű beállítás. Ezután elvittem klímáshoz mert persze az se ment, megcsinálták 1 hét nem telt el megint elment a hideg levegő, visszavittem javították, rá 2 hétre megint sz@r. Jó mondom rendben, ezután ciripelő hang kezdett el jönni előröl, jó vízpumpa, hosszbordás szíj, feszítő csere( 1 éves volt benne minden) kb jó is volt 1 hétig. Most megint elkezdte csinálni a ciripelést illetve ma reggel tolatáskor hallatszódott az a híres szervó hang :) Valaki segítsen könyörgöm mert benne van 300 ezerbe a kocsi és akármit megcsináltattam rajta az MIND SZ@R!

aug. 23. 06:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Csak ki kell vigyed valahova a mezőre.
aug. 23. 11:59
 22/25 anonim ***** válasza:

Oda pont nem, mert még le is csukják közveszély okozásért.

aug. 23. 12:02
 23/25 anonim ***** válasza:

Miért nem mondtad neki, hogy ha szerinte jól megcsinálta, akkor most mutassa meg, hogy hogyan működik jól?

aug. 23. 12:04
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Magyarul egy balek vagy, akit folyamatosan lehúznak, és még arra sem hajlandó, hogy az alapokat megtanulja az autókkal kapcsolatban. Nem tudom mit gondoltál, amikor egy anno felső kategóriás autót megvettél fillérekért. Az általad felsorolt alkatrészekben az égvilágon semmi extra nincs, egy ilyen idős autónál ezek normális dolgok.

A klíma azért ment el kétszer is, mert valahol engedi a gázt. Kompresszor, klímahűtő, csövek... Egy normális helyen először nyomáspróbát csinálnak, és csak akkor töltik fel gázzal, ha nincs szivárgás.

A ciripelő hang bármi lehet, de ha tényleg a szíjak, görgők érintettek, és egy hétig tartott csak a csend, akkor vagy a létező leggagyibb alkatrészeket rakta bele, vagy rosszul lett összerakva.

Javaslom, keress másik szerelőt és mostantól fordíts nagyobb figyelmet arra, hogy milyen állapotban kapod vissza az autót.

De őszintén szólva, ha neked 300 ezer ft ilyen hatalmas kiadásnak számít, akkor Suzukit kellett volna vegyél, nem Audit.

aug. 23. 14:02
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Itt Pesten 300 ezer egy laza szerviz tesó! Ez aprópénz. Akinek erre nem tellik az járjon rollerrel.
aug. 24. 18:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!