Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha gumicserere viszem az...

Ha gumicserere viszem az automat akkor a regi gumit miert nem adjak oda? Miert termeszetres,hogy elteszik/megtartjak?

Figyelt kérdés
Kedvezmenyt sem adnak ha ott hagyom,aztan meg aladjak valakinek,hogy hasznalt gumi olcsobb..
ma 11:12
 1/9 kutyafule4 ***** válasza:
0%
Azért, hogy máskor máshova vidd.
ma 11:23
 2/9 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy igazad lenne.
ma 11:27
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Nem kötelező otthagyni, én még nem találkoztam ilyennel, illetve ha otthagyod, akkor azért valamennyi díjat számolnak fel.
ma 11:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Inkább szolgáltatás, hogy nem adják vissza. Ui. ez hulladék, amit ők szabályszerűen vitetnek majd el - helyetted. Ha visszaadnák, akkor az autósok kb. 90%-a kidobná az árokparton. És pont az a cél, hogy ez ne így legyen.

Nem értem a logikádat. Miért tennék fel másik autóra? Hát a tiédről is azért szedik le, mert már nem lehet tovább használni. Ettől függetlenül, ha külön kéred, hogy adják neked vissza, szerintem visszaadnák. Csak akkor tényleg ne dobd ki, hanem használd, ha annyira akarod. Vagy add el, ha még bárki is pénzt ad érte.

ma 11:54
 5/9 A kérdező kommentje:
nem szoktam megvarni mig total lekopik. Es volt hogy kerdezte a gumis,hogy uj vagy hasznalt gumi kell a kocsira, ergo akkor eladjak azt ami hasznalt.
ma 11:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor legközelebb kérd el. Szinte bizonyosan odaadják neked.
ma 11:59
 7/9 kutyafule4 ***** válasza:
87%
Oké, szóval most az történt, hogy elvették a gumidat, te meg nem mertél szólni és itt adod ki a feszkót? :)
ma 12:00
 8/9 A kérdező kommentje:
nem, az evek alatt eddig sosem gondoltam erre,hogy mi lesz a gumival utana, de ma vittem szervizbe es amig vartam es bambultam eszembe jutott,hogy ...de mi lesz a hasznalt gumival.. ennyi.
ma 12:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez valami nagyon komoly műhely lehet!

lol

Az megvan, hogy ez veszélyes hulladék és lomtalanításkor sem lehet már kirakni?

Inkább örülnél!

Ahova én hordom az autóm, ott azért adnak kedvezményt, ha őnáluk veszem a gumit, a leharcoltat meg otthagyom és nem kérnek érte pénzt.

Ez is egy kedvezmény.

ma 12:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!