Egy szociális életben lúzer 30-as pasihoz milyen autó illik?
"szociális életben lúzer"
Ez alatt mit értesz? Én eléggé antiszoc vagyok. Kevés igazán jó barátom ban és nehezen ismerkedek idegenekkel.
"30-as pasihoz"
Ez stimmel.
"Egyértelműen a tömegközlekedés és a bicikli"
Biciklizni szeretek. Városon belül sokszor munkába is azzal járok. Tömegközlekedési eszközre kerek 5 éve nem tettem fel a lábamat.
Autót meg azért vettem, mert nem csak a városon belül járkálok, hanem rendszeresen ingázom bő 200 km-re. Biciklivel nyilván ez nem kivizetlezhető. Tömegközlekedéssel meg egy kínzás, háztól házig 6-7 órán keresztül másokkal zötykölődni.
Valaki írta: igen, egy Opel Astrát vettem. Életem első újonnan rendelt autója. Elektromos napfénytető, AndroidAuto, ledmátrix fényszóró, szellőztethető bőr ülések, biturbós közel nem alapmotor. Ha ezek a "klasszik lúzer autó" paraméterei, akkor igen, nekem az van. Amúgy teljesen elégedett vagyok vele. Prémiumra újonnan hasonló paraméterekkel nem volt több tízmilló forintom. Használt lerúgott sok km-es helyett meg racionlisabbnak éretzem az új, sok évig garanciális autót, még ha más embléma is van az orrán.
"Szerintem az F astrara gondolt..."
Na most szociális életben lúzer = proli?
Csak mert attól hogy valaki magánéletben meg karrierben szerencsétlen, egyszerű beosztott 30 évesen is, nem vezérigazgató, vagy legalábbis középvezető, meg nincs nagymellű, topmodell alkatú plázacica csaja, attól még lehet a hobbija az autózás, nem? És ez esetben nem feltétlenül egy lerúgott, elhagyagolt, rozsdás, matt fényezésű, öreg autót tart a panel előtt a lakótelepi parkolóban.
Vagy akinek újabb, pár száezezernél nagyobb értekű autója van, az nem számít lúzernek?
Ezért kérdeztem fentebb is, jó lenne definiálni, hogy ki számít annak.
Erről a kérdésről valahogy ez a videó ugrott be:
https://www.youtube.com/watch?v=-HS91el4rnM
Egyébként ne válassz olyan autót amiben nem éreznéd jól magad!
Mikuláspiros Suzuki swift 1000
Higanyszürke Opel Astra F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!