Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy szociális életben lúzer...

Egy szociális életben lúzer 30-as pasihoz milyen autó illik?

Figyelt kérdés
Egyértelműen a tömegközlekedés és a bicikli, de tegyük fel, hogy mindenképpen szükség lenne autóra. Kb 3 millió forintig bezárólag.
aug. 20. 12:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"szociális életben lúzer"

Ez alatt mit értesz? Én eléggé antiszoc vagyok. Kevés igazán jó barátom ban és nehezen ismerkedek idegenekkel.

"30-as pasihoz"

Ez stimmel.

"Egyértelműen a tömegközlekedés és a bicikli"

Biciklizni szeretek. Városon belül sokszor munkába is azzal járok. Tömegközlekedési eszközre kerek 5 éve nem tettem fel a lábamat.

Autót meg azért vettem, mert nem csak a városon belül járkálok, hanem rendszeresen ingázom bő 200 km-re. Biciklivel nyilván ez nem kivizetlezhető. Tömegközlekedéssel meg egy kínzás, háztól házig 6-7 órán keresztül másokkal zötykölődni.

Valaki írta: igen, egy Opel Astrát vettem. Életem első újonnan rendelt autója. Elektromos napfénytető, AndroidAuto, ledmátrix fényszóró, szellőztethető bőr ülések, biturbós közel nem alapmotor. Ha ezek a "klasszik lúzer autó" paraméterei, akkor igen, nekem az van. Amúgy teljesen elégedett vagyok vele. Prémiumra újonnan hasonló paraméterekkel nem volt több tízmilló forintom. Használt lerúgott sok km-es helyett meg racionlisabbnak éretzem az új, sok évig garanciális autót, még ha más embléma is van az orrán.

aug. 20. 13:39
 12/17 A kérdező kommentje:
Szerintem az F astrara gondolt az, aki lúzer-autózta az astrakat
aug. 20. 13:50
 13/17 anonim ***** válasza:
pedig #1-es írta jól. ha nem tudsz vagy nem akarsz sok pénzt szánni az autóvásárlásra és emiatt egy régebbi megbízható autót veszel, az nem lúzerség. az az igazi lúzerség, amikor vehetnél egy korához képest tök jó állapotú suzukit vagy opelt, de helyette ugyanebből a pénzből veszel egy lerohadt BMW-t, hogy úgy érezhesd, legalább egy BMW-t fel tudsz mutatni.
aug. 20. 14:31
 14/17 anonim ***** válasza:
78%

"Szerintem az F astrara gondolt..."

Na most szociális életben lúzer = proli?

Csak mert attól hogy valaki magánéletben meg karrierben szerencsétlen, egyszerű beosztott 30 évesen is, nem vezérigazgató, vagy legalábbis középvezető, meg nincs nagymellű, topmodell alkatú plázacica csaja, attól még lehet a hobbija az autózás, nem? És ez esetben nem feltétlenül egy lerúgott, elhagyagolt, rozsdás, matt fényezésű, öreg autót tart a panel előtt a lakótelepi parkolóban.

Vagy akinek újabb, pár száezezernél nagyobb értekű autója van, az nem számít lúzernek?

Ezért kérdeztem fentebb is, jó lenne definiálni, hogy ki számít annak.

aug. 20. 14:46
 15/17 anonim ***** válasza:
40%
Első generációs logan.
aug. 20. 14:48
 16/17 Koaxk Ábel ***** válasza:

Erről a kérdésről valahogy ez a videó ugrott be:

https://www.youtube.com/watch?v=-HS91el4rnM

Egyébként ne válassz olyan autót amiben nem éreznéd jól magad!

aug. 20. 15:58
 17/17 anonim válasza:
53%

Mikuláspiros Suzuki swift 1000

Higanyszürke Opel Astra F

aug. 31. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!