Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan, aki diagnosztizált...

Van olyan, aki diagnosztizált aspergeres, de rejti a világ elől? Írnának olyanok pár sort az életben való boldogulásukról, szociális tapasztalataikról, akik már felnőtt aspergeresek, de nem vállalják/vallják be ezt a makrokörnyezetükben?

Figyelt kérdés

#Felnőtt Asperger
2021. máj. 2. 23:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan nem vagyok az, de közel egy évig volt a párom egy aspergeres. Mondhatni úgy ismertem, mint a tenyeremet. Viszont voltak dolgok amikben önhibánkon kívül képtelenek voltunk megegyezni, ezért nem is tudott tovább működni a kapcsolat. Ha ennek ellenére is érdekelnek a tapasztalataim, hogy nem rólam van szó, írj nyugodtan privátban.
2021. máj. 6. 12:15
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Asztalos vagyok... míg vallalkozó nem lettem, minden főnököm durván kihasznált...

Teljesen el tudok veszni a munkában, olyan szinten, hogy letellik a munkaidőm, és én nem veszem észre... van hogy sötétedeskor tudatosul bennem, hogy vege a napnak, abba kene hagyni.

Ugyanakkor rettentően lassan dolgozom, mert sosem vagyok megelégedve a munkammal, amit más tökéletesen szimmetrikusnak lát, abban én csak a hibákat keresem örökké és próbálom kijavítani...

Ugyanakkor szóban nem tudom kifejezni magam... lepötyögök ide oldalakat, de ha szóban kéne megszólalnom, az a lehető legrövidebb, leglényegretörőbb... ezért sok munkaadó mujának tartott... azt gondolták rólam, hogy buta vagyok, sokszor lekezeltek, ugy bantak belem 30felett is, mint egy kisgyerekkel...

Vallalkozóként ma mar sokkal nívósabb munkáim vannak, mint nekik valaha is volt, pobt emiatt a kényszeres precizításom miatt.

2021. máj. 6. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!