Méhnyakrákkal diagnosztizáltak.27 éves vagyok. Mi lesz most?
3 kérdés mozog bennem ...
Miért ÉN
MIÉRT ÉN
MIÉRT MOST ...
Meg fogsz gyógyulni és mész tovább előre. Haladsz tovább az életedben. Én ebben hiszek és ehhez adok sok erőt.
26/F
Kedves Kérdező!
Most az lesz, hogy hozzáfogsz meggyógyulni, kedves Kérdező!
Keresel egy számodra megbízható orvost. Kikérdezed a lehetőségeidről, részletesen az állapotodról, a kezelés lefolyásáról. Keresel egy természetgyógyászt, aki kieg. terápiákkal (pl. Breuss-kúra és Simonton-tréning stb) segít neked. Keresel egy pszichológust, aki megtanít a terheid cipelésére. Valamint elolvasod a kezedbe eső könyveket a szomato-pszichológiáról (pl. Nick Tottonét).
Hogy miért most, miért te és miért ezt a betegséget kaptad, nos, ennek tudása nem feltétlenül szükséges a gyógyuláshoz. Ne az ide vezető úton legyen a figyelmed, hanem a jelenlegi helyzetedből kivezetőn! Természetesen a fenti kérdésekre a válasz kideríthető, de nem kezelés helyett, hanem avval párhuzamosan.
Gyógyulást! Gondolunk rád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!