Akit méhnyakrákkal diagnosztizáltak, volt valami tünete vagy csak a cytológia mutatta ki, hogy baj van?
Ma reggel voltam levetetni a rákszűrést. Évente járok, eddig P3 vagy P2 szokott lenni. P3 esetén 2 hónappal később ismételni szokták a cytológiát, akkor magától mindig P2 lesz az újabb eredmény.
Most azért izgulok, mert romlott hús szagú, sárgás folyásom van, ami néha enyhén véres, amolyan húslé-szerű. 2015 szeptember végi rákszűrésem egyébként P2 lett és a doki is csak annyit mondott, hogy meglátjuk, de olvastam, hogy méhnyakrák tünete az ilyen jellegű folyás. Más tünetem egyébként nincs, nem fáj az együttlét, nem vérzek utána.
Köszönöm a választ. Sajnálom a méhtestrákot, rettenetes még olvasni is. :(
Én 28 leszek.
Szia!
Igen, megkaptam, P2 lett, nem találtak semmi baktériumot sem. Most ismételtük meg a kenetet (csak bacikra, kórokozókra), de megint negatív. Ultrahangon is voltam, semmit sem találtak. Kell majd mennem hormonvizsgálatra, mert időnként vissza-visszajön a húslé-szerű folyás (vérzés?). De nem méhnyakrák, legalább ezt tudjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!