A barátommal fél éve vagyunk együtt, és pár hete bevallotta hogy szociopata és hogy pár éve diagnosztizálták nála. Én vagyok az első akinek elmondta, csak a szülei tudják. Mit tegyek? (bővebben lent)
Akár szociopata, akár nem, azok alapján, amiket leírtál, nem leszel mellette boldog. Ezek a problémák idővel csak romlani fognak.
Segíteni nem tudsz, mert nem vagy pszichológus, és nem is érdemes az életedet és az egészségedet erre feláldoznod.
Egy pszichopata nem szeret. Birtoklási vágya van, a kettő között van különbség.
Másrészt nem mondana neked ilyeneket, meg nem foglalkozna más emberek érzéseivel és nem érdekelné, hogy "a betegség utat tör". Ezek az emberek teljesen érzéketlenek, nincs bennük semmi jó, nem érzelgősködnek és semmi egyéb. Valószínűleg más baja lehet és esetleg félre is kezelik, ezért ilyen az állapota.
Szerintem sem az én magamról tudom,hogy elméletileg az vagyok és illenek rám az első válaszoló véleményéi, szociopatának szerintem sokkal rosszabb lenni.
Én párkapcsolatot sem tudok létrehozni, szóval a barátod biztos nem az max depis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!