Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha orvoshoz kell...

Mit tegyek, ha orvoshoz kell mennem, de diagnosztizált agorafobiás vagyok?

Figyelt kérdés
Kezelnek rá, de idáig hatástalan viszont tüdőgondozoba kell holnao mennem mert asztmás is vagyok, de ma már egész nap remegek sírok a vérnyomásom az egekben. És legutobb is elájultam. Tüdő röntgent nem tudnak házhoz hozni. És minnél több időt vagyok ott egyre több bajom lessz elkezdek be görcsölni stb. Miért nem vesznek előbre? Vittem már papirt a betegségemről rá adésul legutobb az orvos elött feküdtem ki. Mit tehetnék?

2017. szept. 4. 15:56
 1/3 A kérdező kommentje:
Le is vagyok rokkantositva e miatt, még a kertbe sem merek szinte le menni. Nemhogy orvoshoz pedig beteg vagyok. Ördögi körben érzem magam. Már a századik gyogyszeren vagyok, hátha segit de nem tudok kijutni ebből. Az ilyen beteget miért nem veszik előre? Tudom h vannak más betegséggel küzdők is, még is azt látom h ott traccspartiznak röhögve sokan a váróbab miközbe én haláltáncot járok sírok halkan ájuldozok görcsölök.
2017. szept. 4. 16:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha súlyos agorafóbiás vagy, akkor gondolom, szedsz nyugtatót is. A vizsgálat előtt vegyél be dupla adagot + kérj meg valakit, hogy vigyen el kocsival, és kísérjen is fel.
2017. szept. 4. 16:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Természetesen kocsival és kisérővel megyek. Máshogy nem is tudnék. Nyugtatot is szedek. Hát lehet tényleg többet veszek egy szemmel be, az hátha segit.
2017. szept. 4. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!