Kockák gamerek animesek van köztetek borderral diagnosztizált?
Animés voltam kb. 10 éve, kamaszkoromban. Gamer/kocka nem annyira, inkább nerd, állandóan olvasok, tanulok meg ilyesmi.
Önjelölt pszichológus ismerősöm egyszer a fejébe vette, hogy én tutira borderes vagyok. Folyton mindenféle borderes cikkekhez küldözgetett nekem linkeket meg videókat, és nagyon sokáig nyaggatott, hogy menjek orvoshoz, úgyhogy végül elmentem, bár azokkal a cikkekkel nem tudtam azonosulni, de azt éreztem, hogy van valami velem. Az orvos közölte, hogy a problémáim alapján inkább magasan funkcionáló autista lehetek. Elküldött pszichológushoz. Az is autizmust mondott. Aztán még további két pszichológus is. Most épp várólistán vagyok a diagnózisért.
Egyébként nem hibáztatom az ismerősömet, mert olyan autistát is ismerek, akit szakember kezelt félre borderrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!