Ki hogy élte meg azt, hogy a kezdetben ikerterhességnek diagnosztizált terhességében később elvesztette az egyik vagy akár több magzatát is?
Figyelt kérdés
Ami amúgy teljesen természetes folyamat, mert sokkal több várandóság indul ikerterhességgel mint ahány iker születik meg ténylegesen a kilencedik hónapra.2016. júl. 22. 07:38
1/4 anonim válasza:
Én átéltem. Egy heamatomával együtt szívódott fel. Egypetéjűek lettek volna. Nagyon nehezen viseltem. A heamatoma az én hibám volt mert megemeltem valamit, be is görcsöltem. Miattam ment el a baba. Mai napig nagyon nehéz, pedig őt nem láttam már magzatként, nem tudom miért kötődtem mégis így hozzá. Most itt van a kislányom, egy hónapos. Nagyon nehéz lenne két babával, de attól még gondolok rá.
2/4 anonim válasza:
Szerintem az sokkal rosszabb,ha halva születik. Részemről az a "letargiába" döntő és nem az amikor korán pár centis korában volt, nincs.
3/4 anonim válasza:
Minden viszonyítás kérdése. Én veszítettem el 23 hetes egészséges ikreket szülésbeindulás miatt, még nem voltak megmenthetők. Azt kívántam, ha már nem maradhattak velünk, inkább mentek volna el az első trimeszterben, amikor még nem olyan a kötődés, nincs nagy pocakod, nem érzed őket mozogni. De megszülni őket úgy, hogy tudod, hogy perceken belül meg fognak halni, akkor inkább egy "egyszerű" missed ab... Plusz ha az egyik felszívódik, a másik megmarad, akkor még van lehetőséged úgy tekinteni a dolgot, hogy az az egy legalább megmaradt, nem veszítettem el mindkettőt. Minden attól függ, hogy a fejedben hogy állítod be a történteket.
4/4 anonim válasza:
Még 23 év távlatából is szoktam rá gondolni. Vajon milyen lett volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!