Egy szociális életben lúzer 30-as pasihoz milyen autó illik?
Figyelt kérdés
Egyértelműen a tömegközlekedés és a bicikli, de tegyük fel, hogy mindenképpen szükség lenne autóra. Kb 3 millió forintig bezárólag.aug. 20. 12:48
2/17 A kérdező kommentje:
De pont ez az. Tetszenek a BMW-k, de nem illene hozzám. Egy lúzer vagyok az életben, meg szerencsétlen is.
aug. 20. 12:53
4/17 anonim válasza:
Olyan kocsit vegyel ami tetszik, hisz magadnak veszed, nem a szomszedsägnak. ha neked az amerikai v8 tetszik automatäval akkor vedd azt, ha a kicsi rizsraketa akkor meg azt.
5/17 anonim válasza:
Mit takar az, hogy "szociális életben"? Nem ismerem a fogalmat. Magyarázd már el!
6/17 anonim válasza:
Suzuki Swift, Opel Astra a klasszik lúzer autó.
7/17 A kérdező kommentje:
Úgy hogy teljesen egyedül vagyok, nincsenek barátaim, nő sincs az életemben és ez miatt az emberek a hátam mögött lúzernek tartanak. Nem járok el sehova, csak dolgozni.
aug. 20. 13:07
8/17 anonim válasza:
Vagyis nem élsz közösségi életet?
Ettől még vehetsz olyan autót amilyen NEKED tetszik, amilyet TE akarsz.
Ha 160 centi alacsony lukinyúl vagy, akkor hülyén nézel ki egy nagy batárban, de messziről nagyobbnak látszik a cerkád.
Ha magas vagy és még testes is, akkor meg egy kis szappantartóban nézel ki bután.
10/17 A kérdező kommentje:
9, ez jónak tűnik. Tökéletesen megmutatja, hogy milyen az életem.
aug. 20. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!